Vrijeme je da naučite kako se rade najbolji ženski kokteli | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Vrijeme je da naučite kako se rade najbolji ženski kokteli

Autor Dijana Kaćanski

Tople ljetne večeri i uživanje u očaravajućim koktelima okosnica su svake ljetne zabave

  Izvor: - / Huber images / Profimedia

Toplina ljetnih večeri pomiješana sa slanim morskim zrakom svakako zove na uživanje u dobro rashlađenim koktelima koji uz malo alkoholnog pića sadrže zdrave sastojke poput cijeđenih sokova, prirodnih začina i ponekad obilnih dijelova voća pa ne čudi kako su ovakva pića ljeti sve popularnija.

Sjećate se planetarno popularne serije „Sex i grad” i omiljenog pića Carrie Bradshaw? Koktel Cosmopolitan ili kraće Cosmo je tada doživio ekspanziju popularnosti iako povijest spremanja ovog pića seže do 1980. godine.

 Digital;Digitally Generated;Computer Graphic;Colour;Vignette;Grey;Fashion;Fashionable;Evening Wear;Cocktail Dress;Sexy;Stylish;Cocktail;Bar;Pub;Nightclub;Attractive;Alcohol;Pretty;Seductive;Counter;Happy;Smiling;Cheerful;Nightlife;Portrait;Dark Hair;Dress;Clock;Countdown;Midnight;Elegant;Roman Numeral;Time;Clock Face Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Posljednjih godina među ženama omiljeni je koktel Aperol Spritz koji osim jednostavnosti u pripremi i većini ugodnog okusa, plijeni atraktivnom narančasto-crvenom bojom. Klasično popularan je i koktel Margarita, osobito cijenjen u Americi, najvjerojatnije nastao kao nadahnuće američkom glumicom Marjorie King 1948. godine.

Ne manje popularni kokteli Mojito, Pina Colada, Teqila sunrise, Daiquiri, Bloody Mary i mnogi drugi imaju svoju vojsku obožavateljica i obožavatelja, a ne smijemo zaboraviti ni najpopularniji koktel za čiju promociju je zaslužan upravo James Bond – Martini, protresen, ne promiješan.

A zašto najpopularnije koktele na svijetu ne bi pripremili za svoje prijateljice i prijatelje? Sada je to moguće uz pomoć pametnih telefona i aplikacije My Coctail Bar koja pruža informacije o mnogim poznatim koktelima. Pomno odabrani recepti sa precizno navedenim sastojcima uz ukrašavanje kao i raznim varijacijama sastojaka učinit će vas koktel majstoricom.

Ukoliko nemate jedan ili više potrebnih sastojaka, kroz ovu aplikaciju provjerite koje koktele možete napraviti od sastojaka koje imate. Uz to pogledajte izbor koktela složivih s Tequilom, na primjer, pa provjerite koji od navedenih možete pripremiti upravo sada. Kokteli se mogu pretraživati i po kategorijama ili sastojcima.

Putem ove koktel aplikacije pokušajte napraviti svoje jedinstvene koktele i dodajte im nove sastojke, a omiljene koktele spremite na posebnoj kartici.

Koktel aplikacija My Coctail Bar instalirana više od milijun puta pokazuje kako ima cijelu vojsku zainteresiranih ljubiteljica kreiranja koktela pa je pravo vrijeme da koktel majstorica postanete i vi!

 20s;Young Adult;Woman;Female;Caucasian;Fashion;Fashionable;Evening Wear;Cocktail Dress;Sexy;Stylish;Cocktail;Bar;Pub;Nightclub;Attractive;Alcohol;Pretty;Seductive;Counter;Happy;Smiling;Cheerful;Nightlife;Portrait;Black;Dress;Holding;Fair Hair;Handsome;Leisure;Lifestyle;Fun;Friend;Friendship;Together;Indoors;Looking At Camera Izvor: - / Wavebreak / Profimedia