MY TALKING ANGELA 2 Virtualna mobilna igra za brigu o kućnim ljubimcima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MY TALKING ANGELA 2 Virtualna mobilna igra za brigu o kućnim ljubimcima

Autor Krunoslav Ćosić

Igrači mogu urediti Angelu, napraviti joj frizuru i našminkati je te urediti njezin stan po svom ukusu

  Izvor: Google

Zabava i prijateljstvo u fokusu su nove uzbudljive virtualne igrice My Talking Angela 2. Nastavak je to izuzetno popularne virtualne mobilne igre za brigu o kućnim ljubimcima, My Talking Angela, koja je imala nekoliko milijuna preuzimanja kada je objavljena na AppGalleryju krajem prošle godine.

Nova igra tvrtke Outfit7 podržava individualni stil svakog igrača te, za razliku od drugih igara koje prodaju ideju o „pravom“ izgledu, igra My Talking Angela 2 promiče pravo igrača da budu tko god žele te da igraju kako god žele.

My Talking Angela 2 potiče svoje igrače da iskuse čaroliju prijateljstva kroz niz dinamičnih aktivnosti koje naglašavaju važnost brige o sebi te važnost vlastitog izražavanja. Uz nebrojene mogućnosti personalizacije, igrači mogu urediti Angelu, napraviti joj frizuru i našminkati je te urediti njezin stan po svom ukusu.

Igra poziva igrače na otkrivanje novih iskustava u gradu s Angelom, poput pečenja kolača, sviranja i plesanja. Prilikom izrade igre tim je surađivao s profesionalnim plesačima kako bi za Angelu kreirali posebne pokrete za popularnu opciju plesa.

  Izvor: Huawei

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI