ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Mobitel će vas upozoriti na opasnost od poplava | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Mobitel će vas upozoriti na opasnost od poplava

Autor Ivan Vukić

Poplave koje su se dogodile u pojedinim dijelovima Europe upozorenje su za sve nas

  Izvor: JIM REED / Sciencephoto / Profimedia

Mogu li se poplave predvidjeti? U pravilu mogu, pokazuju to mnogi primjeri na vrijeme evakuiranih područja i pravovremenih akcija. Ako se dogode, kao nedavne u pojedinim dijelovima Europe, najčešće je prethodno zakazala koordinacija stručnih službi na terenu.

U trgovinama mobilnih aplikacija mogu se pronaći razne igre u kojima se možete igrati spašavanja iz poplave, što također može biti dobro iskustvo u stvarnoj situaciji, ali postoje i mobilne aplikacije koje upozoravaju na poplave u blizini ljudi i njihove lokacije.

Što sve omogućuju takve mobilne aplikacije objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite provjeriti jednostavno rješenje protiv komaraca te razbijte sve predrasude o igranju igara – niti su to djeca, a niti samo muškarci nego baš obrnuto.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI