RESIDENT EVIL: VILLAGE Horror bez izlizanih i istrošenih fora | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RESIDENT EVIL: VILLAGE Horror bez izlizanih i istrošenih fora

Autor Smartlife

Ovo je jedna od najboljih igara koje smo igrali u posljednje vrijeme

  Izvor: Capcom

Prokleta DRM zaštita je skinuta i sad se možete vratiti i odigrati igru k’o ljudi, ispočetka! Capcom je maknuo Village DRM zaštitu koja je kočila igranje mnogim igračima.

Resident Evil: Village je horror u pravom smislu te riječi, bez izlizanih i istrošenih fora, uz inteligentne postavke, maestralne glasovne glume, logično je ovo vrlo kompleksna i sjajno dizajnirana igra.

  Izvor: Capcom

Iako smo uživali igrajući je na vrlo moćnom OMEN računalu u pojedinim je trenucima framerate toliko padao da je to postajalo čak i nepodnošljivo. U nekim trenucima je čak dolazilo i do mimoilaženja glasa i slike što je posebno smetalo, a za sve je očigledno, kao što smo sumnjali, bila kriva prokleta DRM zaštita odnosno zaštita od piratstva.

Ispada da smo svi, koji smo platili za PC igru, do ovog trenutka igrali lošije izdanje Resident Evil: Village od onih igrača koji su to učinili na konzolama - što je nedopustivo, složit ćete se! Ipak, Capcom je tiho, bez priznanja poremećaja kvalitete igranja, objavio da su PC problemi ispeglani i da je igra “optimizirana u pogledu onemogućavanja piratstva“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Iako direktno to nije napisao, Capcom je obrisao DRM zaštitu usput peglajući gameplay što je rezultiralo drastično boljom kvalitetom igranja u gotovo svim trenucima kad je na PC-ju padao framerate. Ovo su potvrdili i izvještaji Eurogamer i Digital Foundry sajtova.

Ako ste čekali pravi trenutak da kupite i igrate Resident Evil: Village ili da igru odigrate ponovo - sad je taj trenutak.

Resident Evil Village - Trailer #4
Izvor: Youtube