ZAKRIVLJENI MONITORI 165 Hz brzina osvježavanja, bez rubova | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZAKRIVLJENI MONITORI 165 Hz brzina osvježavanja, bez rubova

Autor Krunoslav Ćosić

Elegantni trostrani okvir bez rubova donosi 1000R zakrivljenost monitora

  Izvor: AOC

Prvi AOC modeli, uz rebranding cijelog gaming segmenta u AGON by AOC, izaći če pod novim nazivom G3 serije kao dio nove AOC gaming kategorije. Pet novih G3 monitora variraju od 27 inča (68,6 cm) preko 32 inča (80 cm) do čak 34 inča (86,4 cm) dijagonalo, a svaki je model obogaćen zakrivljenošću od 1000R te uz 165 Hz brzinu osvježavanja.

Zakrivljena G3 serija nadopuniti će i poboljšati (s većom brzinom osvježavanja), ali ne i zamijeniti nagrađivanu G2 seriju. Zakrivljeni zasloni sada definiraju iskustvo igranja na računalu. G3 serija koristi čvršću zakrivljenost 1000R u svim modelima, okružujući korisnika sa svih strana, u usporedbi sa suptilnijom zakrivljenosti 1500R u AOC-ovoj G2 seriji.

Za igre koje se igraju iz perspektive prvog lica, kao što su naslovi Action/FPS za jednog igrača, RPG-ovi, trkaći i simulacijski naslovi, ova agresivna zakrivljenost pretvara monitor u više od pukog prozora u virtualni svijet.

 AOC CU34G3S
AOC CU34G3S
Izvor: AOC

Igre na zaslonima zakrivljenosti 1000R, koji u potpunosti obavijaju periferni vid, slične su doživljaju VR-a za stolom, ali bez negativnih aspekata potpunog odvajanjaod stvarnog svijeta.

VA pločama dolaze u svim modelima G3 serije nudeći brzinu osvježavanja od 165 Hz, izjednačavajući se sa uobičajenim standardom od 144 Hz za igraće monitore. Štoviše, postavka smanjenja zamućenja u pokretu smanjuje vrijeme odziva piksela na samo 1 ms (MPRT), tako da će igrači iskusiti brzu vizualnu povratnu informaciju bez ometajućih artefakata.

 AOC CQ32G3SU
AOC CQ32G3SU
Izvor: AOC

Adaptive-Sync igračima nudi glatku sliku bez zastajkivanja, svi modeli imaju vrlo malo ulaznog kašnjenja tako da se radnje korisnika mogu vidjeti na zaslonu gotovo trenutno, bez primjetnog kašnjenja obrade.

Postavke monitora se uz jednostavni klik miša, bez dodirivanja bilo koje tipke na njemu, mogu prilagoditi uz novi softver G-Menu. Način rada Blue Blue Light i tehnologija FlickerFree pomažu igračima da paze na zdravlje očiju.

VA paneli proizvode zasićene, žarke boje s iznimnim omjerom kontrasta i dubokom crnom bojom, izvrsne za gledanje filmova ili gaming s tamnim prizorima dok njihovi široki kutovi gledanja od 178° znače da se prijatelji i obitelj mogu pridružiti zabavi.

 AOC CQ27G3SU
AOC CQ27G3SU
Izvor: AOC

AOC CU34G3S pogodan je za simulacijske igre i utrke, koristi 34-inčni VA panel s omjerom 21:9, ima postolje podesivo po visini, zaokretu i nagibu. Dva zvučnika jačine 5 W proizvode bogat zvuk.

AOC CQ32G3SU od 31,5 inča i 27 inča CQ27G3SU opremljeni su panelom s QHD (2560 x 1440) rezolucijom koji nudi veliku jasnoću i oštrinu slike, uz češći omjer slike 16:9. Nude prilagodbu po visini, nagibu i zakretanju za ergonomski ispravne i zdrave sesije igranja.

Ostali monitori iz serije G3 su 31,5 inča C32G3AE i 27 inča C27G3U te oba nude Full HD (1920 x 1080) rezoluciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI