THE 1 MILLION DOLLAR PUZZLE Složite QR kod i osvojite milijun dolara | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

THE 1 MILLION DOLLAR PUZZLE Složite QR kod i osvojite milijun dolara

Slagalica izaziva sve koji misle da su dovoljno pametni, a nagrada je itekako vrijedna

 Izvor: 1MILLIONPUZZLE.COM

Ova se slagalica može naručiti online za samo 30 dolara, a kada je složite dovoljno je da skenirate QR kod i možete dobiti nagradu u rasponu od 25 centi do… pogađate – milijun dolara. Slagalica spada u umjereno teške i rangira se pod brojem 5 na ljestvici težine od 1 do 10.

Ono što je komplicirano kod ove slagalice je što slažete veliki QR kod pun crnih dijelova na pozadini duginih boja. Slagalica ima 500 dijelova i dimenzije kada se složi su 40x40 cm, a ako mislite da ćete ju uspjeti složiti za jedno popodne, grdno se varate. Naravno, oni koji imaju iskustva u slaganju velikih slagalica ovo mogu shvatiti kao dodatni izazov, a potencijalna nagrada je samo motiv više.

Kada složite slagalicu uperite kameru telefona u veliki QR kod koji vas vodi na web site na kojem treba upisati tajni kod koji se nalazi u kutiji slagalice i onda ćete saznati koliko ste novca osvojili. Naravno, pored nagrade od milijun dolara, tu su i one manje od 25 centi, 100 dolara, 1000 dolara, 10.000 dolara i druge, a pobjednik bira želi li da mu se novac uplati na PayPal ili Venmo račun.

Na žalost, slagalica od milijun dolara sada se isporučuje samo na teritoriju Sjeverne Amerike, ali ukoliko imate nekog prijatelja ili rođaka tamo sada je pravo vrijeme da ih zamolite za uslugu.

1 MILLION DOLLAR PUZZLE!
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost