Umjetnom inteligencijom doprinesite svom zdravlju i ljepoti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Umjetnom inteligencijom doprinesite svom zdravlju i ljepoti

Ukoliko ste osjetljivi i vaša koža pokazuje nesavršenosti zbog neke vrste alergije, zaštitite se uz pomoć aplikacije

 Izvor: new photo service / Alamy / Profimedia

Posljednjih nekoliko desetljeća svjedoci smo sve većem broju osoba koje pate od nekog oblika alergijskih bolesti. Alergijske reakcije manifestiraju se kao prekomjerna reakcija organizma na jednu ili više tvari, alergena.

Manifestacije mogu biti različite i ovisne o zahvaćenom organu, a najčešće se radi o problemima s hunjavicom i crvenilom nosa, očima koje suze i kožnom osipu, crvenilu i svrbežu. Osim zdravstvenog pojavljuje se i problem s izgledom pa aplikacija Air Quality Index, Pollen & Fires – BreezoMeter može pomoći svojim informacijama.

 Izvor: Google

Nagrađivana aplikacija koristi strojno učenje i umjetnu inteligenciju kako bi vam omogućila manju izloženost lošoj kvaliteti zraka i peludi putem upozorenja za kvalitetu zraka, pelud, vrijeme i požare.

Karte kvalitete zraka dostupne su u 94 zemlje i pokazuju sve o zagađivačima, njihovim izvorima i učincima u stvarnom vremenu i to na razini zemlje, grada, ulice ili zgrade.

woman;iphone;face mask;message;love;valentine;girl;online dating;female;red;mobile;background;texting;lady;smartphone;feminine;sending;model;phone;mistress;adult;person;human;figure;virus;epidemic;hygiene;protection;safety;flu;medical;mask;pollution;care;allergy;disease;infection;illness;prevention;respiratory;surgical;filter;medicine;breathing;health care;mouth;pandemic;surgical mask;coronavirus;14february Izvor: Jakub Mrocek / Panthermedia / Profimedia

Na dnevnoj razini pokazuju se podaci o više vrsta peludi s drveća, trave i korova, čak i liječnici znaju preporučiti ovu aplikaciju bolesnicima koji imaju problema s astmom, osjetljivim plućima i srcem. Pomoću personaliziranih zdravstvenih preporuka možete saznati što učiniti, bilo da ste kući, idete na izlet, putovanje ili samo trčite po kvartu.

Tajna ove aplikacije očituje se u korištenju infrastrukture velikih podataka koje kontinuirano prikupljaju mjerenja kakvoće zraka, peludi, vremena i požara iz brojnih izvora u koje spadaju i više od 7 tisuća službenih stanica za nadzor kvalitete zraka širom svijeta.

Pomoću zaštićenih algoritama izračunava se kvaliteta zraka u više od 300 milijuna točaka na zemljopisnoj karti svakog sata pa to doprinosi točnosti podataka o kvaliteti zraka 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu, a više od 100 tisuća instaliranja ove aplikacije i dobre ocjene dokazuju pametan odabir kad je u pitanju zdravlje i ljepota.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost