ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Prodaju li se 5G pametni telefoni | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Prodaju li se 5G pametni telefoni

Potražnja za 5G telefonima sve je veća, a traženi su u zapadnoj Europi, Kini i SAD-u

 Izvor: Mile Atanasov / Panthermedia / Profimedia

U 2020. godini u svijetu je isporučeno 269 milijuna pametnih telefona s 5G podrškom. Koliko će 5G mobitela biti isporučeno u 2021. godini? Postoje procjene, poprilično optimistične, sudeći prema informacijama kojima raspolažu analitičari iz Strategy Analytics.

U Hrvatskoj će tijekom kolovoza biti poznati podaci što se tiče dodjele 5G frekvencijskog spektra, a detalje će objaviti HAKOM. Za 5G su se natjecala sva tri hrvatska mobilna operatora, ali i nekoliko stranih tvrtki.

Detalje ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite koliko je uspješan Apple s četiri iPhone 12 modela koji su donijeli 5G, a kad Apple nešto predstavi tek onda to postane mainstream. Ne propustite temu u kojoj možete saznati kako mezoterapija regenerira kožu, uz pomoć mikro iglica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost