KOFER ZA XBOX IGRAČE Zaštita uz koju će igraće konzole biti sigurne | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KOFER ZA XBOX IGRAČE Zaštita uz koju će igraće konzole biti sigurne

Košta poprilično, ali će odlično zaštititi Xbox konzolu i dodatke od oštećenja

 Izvor: Microsoft / July / Ferrari / Profimedia

Tehnološki gigant Microsoft surađivao je s proizvođačem prtljage July u stvaranju kofera za prijevoz Xbox konzole. Ograničeno (limitirano) izdanje poklapa se s predstavljanjem Microsoftovog simulatora leta (Microsoft Flight Simulator) namijenjenog za konzole serije X i serije S.

Xbox;microsoft;flight simulator;July;luggage Izvor: Microsoft / July / Ferrari / Profimedia

Kućište s izvlačivom teleskopskom ručkom ima čisto bijeli vanjski izgled koji odgovara shemi boja konzole. Unutra se smješta konzola Microsoft Series S, zatim par bežičnih kontrolera i prijenosni zaslon za uživanje u igrama u pokretu. Sadržaj je upotpunjen povezivanjem kabela i drugih dodataka.

Paket je procijenjen na oko 3.000 eura. Nažalost, zaštitno kućište australske tvrtke July nije dostupno za prodaju. Nudi se kao nagrada u nagradnoj igri koja traje tijekom kolovoza na društvenim mrežama i to samo igračima u Australiji i na Novom Zelandu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost