PODVODNI MUZEJ S 93 SKULPTURE Služi za istraživanje, ali i za plivanje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PODVODNI MUZEJ S 93 SKULPTURE Služi za istraživanje, ali i za plivanje

Instalacija vrijedna milijun eura nalazi se uz plažu Pernera u ciparskom ljetovalištu Ayia Napa

 Izvor: MUSAN / Jason deCaires Taylor / Ferrari / Profimedia

Podvodna šuma divovskog drveća otvorena je za ronjenje i istraživanje. Dio je Muzeja podvodne skulpture Ayia Napa poznatog kao MUSAN. Djelo je to britanskog umjetnika Jasona deCaires Taylora.

Museum of Underwater Sculpture Ayia Napa;MUSAN;Jason deCaires Taylor;sculpture;tress;underwaterm dive;divers;tourists;cyprus Izvor: MUSAN / Jason deCaires Taylor / Ferrari / Profimedia

MUSAN sadrži 93 umjetnička djela za koja se očekuje da će postati utočište mnogim morskim stvorenjima i pridonijeti razvoju biološke raznolikosti na tom području. Svaki je inspiriran prirodom i ljudskošću.

Skulpture su dizajnirane i izrađene od materijala koji privlače morski život, a postavljene su na različitim dubinama, stvarajući prikladno okruženje za morski život na svim razinama.
Izrađene su od inertnih materijala kako ne bi negativno utjecale na okoliš.

Postavljene su u pješčano područje udaljeno 200 metara od obale. Muzej je napravljen za ronioce u ronilačkom odijelu ali i za plivače s maskom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost