Vježbe istezanja za vitkost i ljepotu putem aplikacije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Vježbe istezanja za vitkost i ljepotu putem aplikacije

Ovo ljeto posvetite vježbanju, dovedite svoju liniju do savršenstva i uživajte u samopouzdanju

 Izvor: MARK TURNBALL / Sciencephoto / Profimedia

Ako ste tek sad utvrdili da s pokazivanjem u kupaćem kostimu imate neke nedoumice vezane uz višak kilograma, male nesavršenosti ili se samo želite početi baviti rekreacijom, vrijeme je da se posvetite pilatesu.

Početkom 20. stoljeća Joseph Pilates je razvio sistem vježbanja koji je po njemu dobio ime. Prakticirajući u mladosti više vrsta fizičkih treninga tada dostupnih u Njemačkoj, Pilates je i pod utjecajem oca gimnastičara i majke naturopata počeo razvijati svoju metodu smatrajući kako je fizičko i mentalno zdravlje međusobno povezano.

 Izvor: Google

Njegove su se vježbe temeljile na tjelesnoj kulturi krajem 19. stoljeća koje su podupirale tvrdnje da vježbanje može liječiti zdravstvene tegobe. Pilates vježbe imaju poveznicu s korektivnom i medicinskom gimnastikom koju je utvrdio Pehr Henrik Ling, pionir tjelesnog odgoja u Švedskoj.

Iako za izvođenje vježbi pilatesa postoje više sprava koje ubrzavaju učinak vježbanja, u cijelom je svijetu ovaj sustav prihvaćen i prilagođen vježbanju na prostirci u dvoranama kao i individualnom vježbanju kod kuće.

Vježbanjem pilatesa djeluje se najviše na središnji dio tijela s trbušnim i mišićima uz kralježnicu pa osim postizanja izdržljivosti i fleksibilnosti, pravilnog disanja, jače muskulature i bolje koncentracije, ove vježbe grade vretenaste mišiće.

woman;female;exercises;exercise;pilates;exercising;system;method;technique;fitness;fit;healthy;health;balance;balancing;arm;stomach;leg;muscle;muscles;posture;pastime;hobby;sport;sporting;leisure;people;activity;activities;mat;floor;gym;gymnasium;swiss;ball Izvor: STEVE PERCIVAL / Sciencephoto / Profimedia

Ukoliko još niste upoznali ovu vrstu vježbanja ili već znate nešto o tome, a htjeli bi popraviti izgled i osjećati se bolje, pravo je vrijeme da instalirate aplikaciju Pilates workout routine-Fitness exercises at home.

Ova aplikacija sadrži 60 učinkovitih i testiranih vježbi, svaka je detaljno opisana putem videa i preciznih pisanih uputa, a šest različitih programa, od početnika do postizanja impresivnih rezultata učinit će vaše tijelo čvršćim, držanje uspravnim, popravit će vam disanje i riješiti eventualne bolove u leđima.

Pokušajte izdvojiti samo 10-ak minuta dnevno i već uvodeći pametnu rutinu s početničkim vježbama zategnite trbušne mišiće, ispravite držanje, opustite ramena, istegnite vrat i podignite grudi.

Planski počnite s vježbama za početnike, zatim odradite drugi stupanj težine uz zahtjevnije vježbe, a nakon toga treći stupanj koji uključuje najviše snage, zahtjevan je ali i učinkovitiji. Pomoću ove aplikacije s preciziranim uputama vježbanjem svaki dan pojačavajte intenzitet, a ukoliko ste spremni možete i sami postaviti program kakav vama najviše odgovara.

Bilježite uredno tražene podatke te redovitim vježbanjem uz pravilnu prehranu, pratite svoj napredak i skinite višak težine što će vas dovesti do većeg samopouzdanja, a toj činjenici doprinosi podatak da je ova aplikacija instalirana više od 500 tisuća puta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost