DVIJE BESPLATNE IGRE A Plague Tale: Innocence i Speed Brawl | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DVIJE BESPLATNE IGRE A Plague Tale: Innocence i Speed Brawl

Ova horor avantura utjerat će vam strah u kosti, a prava zabava tek slijedi

 Izvor: Focus-home.com

Epic poklanja dvije video igre vrijedne 60 eura, a ovo su najzanimljiviji detalji o njima.

A Plague Tale: Innocence

Ovo je mračna priča petnaestogodišnje djevojčice Amicije i njezinog 9 godina mlađeg brata Huga na putovanju kroz najmračnije dijelove povijesti. Njih će progoniti vojnici inkvizicije i horde miševa; to su priče kroz koje će se Amicija i Hugo bolje upoznati i zbližiti.

Igra je u stvari jedna velika filozofska metafora u kojoj ćete se kroz borbu za preživljavanje boriti i sa svojom svrhom u ovom brutalnom svijetu koji teško prašta greške. Priča kreće 1349. godine u Kraljevstvu Francuske koje je opustošeno kugom.

A Plague Tale: Innocence
Izvor: Youtube

Amiciju i njezinog brata lovi inkvizicija dok se oni bore za goli život, krećući se kroz mračna sela potpuno uništena opasnom bolešću. Tijekom igre glavni saveznici će vam biti druga djeca, a najveći neprijatelji horde miševa protiv kojih se možete boriti vatrom i svjetlom.

Glavne prednosti ove igre su sumorna i mračna atmosfera oko dvoje male djece koja se bore za svoj život u surovom okruženju 14. stoljeća. Napominjemo da je igra namijenjena publici starijoj od 18 godina kao i da će vizualni užitak ovisiti od jačine vaše konfiguracije.

Preporuka je Core i5 4. generacije, 16 GB memorije i GeForce GTX 970 s 4 GB video memorije kao i velikih 50 GB memorijskog prostora na SSD/HDD-u. Usput spomenimo da u 2022. godini stiže nastavak A Plague Tale: Requiem u kojoj su djeca narasla, a tematika ostaje slična.

[E3 2021] A Plague Tale: Requiem - Reveal Trailer
Izvor: Youtube

Speed Brawl

Ova igra spada u grupu 2D platformskih brzih efekata. Poanta igre je da se krećete brzo i ubijate sve na što naiđete. Veća brzina vam omogućava brže udarce, a kombinacije vas dovode bliže do specijalnih udaraca. Sa šest jedinstvenih likova imat ćete na raspolaganju različite strategije i stilove igre.

Osim brzine, vizualna raskoš je zaista maksimum koji možete očekivati od jedne 2D platforme, a tu je i opcija lokalne i online igre s više igrača kroz cijelu kampanju. Speed Brawl je odlična igra koju ćete konzumirati po pola sata do sat vremena svakoga dana dok ne završite kampanju.

Ona kreće iz Londona 1888. godine, nakon rata sa osvajačima s Mjeseca (Selenitima) u kojima je pobijedila britanska imperija. Speed Brawl je sport koji je nastao u razrušenoj imperiji među srednjom klasom i radnicima kao ultimativna zabava. Samo se najhrabriji i najbrži mogu suprotstaviti hordama Selenita.

Speed Brawl - Animated Launch Trailer
Izvor: Youtube

Igra nije specijalno hardverski zahtjevna i korisnici s iole boljim laptopima s diskretnim grafikama će bez problema moći uživati u ovom odličnom 2D naslovu iz 2018. godine koji ima regularnu cijenu 20 eura. U Epic Storeu je igra besplatna do 12. kolovoza.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost