ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Od Windowsa XP do Windowsa 11 | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Od Windowsa XP do Windowsa 11

Znate li koji su Windowsi imali najduži životni vijek?

 Izvor: Petr Švancara / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

Windows je vodeći svjetski operativni sustav s tržišnim udjelom od 73 posto. Prije nešto više od mjesec dana Microsoft je najavio novu verziju Windows 11, a do konačne implementacije na računalima proći će još izvjesno vrijeme. Najvjerojatnije stižu do kraja ove godine.

Istražujemo koliko su pojedinačno trajale prethodne verzije Windowsa prije nego su naslijeđene novim verzijama. Trenutna verzija Windows 10 trebala bi imati vijek od oko deset godina, što znači da su tek u sredini životnog vijeka.

Koliko su trajali Windowsi XP, Windows Vista, Windows 7 i Windows 8 objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada otkrijte kako uz pomoć ultrazvučnog čistača i sami možete doći do lijepih, bijelih zubi te prekrasnog osmijeha.

Do 12. kolovoza su u Epic Storeu dostupne dvije zanimljive video igre i to besplatno, a moglo bi vam biti zanimljivo i što se sve u tehnološkom svijetu dogodi u samo 69 sekundi.

Najnovije

Mobilnost