ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Glavni gradovi i valute svih zemalja na svijetu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Glavni gradovi i valute svih zemalja na svijetu

Koji su najmanji glavni gradovi u svijetu i što trebate znati o njima

 Izvor: megastocker / Alamy / Alamy / Profimedia

U mobilnim aplikacijama skriva se nevjerojatno znanje. Možete i sami sebe testirati. Možda želite putovati, ali nemate ideju gdje. Recimo, mogli biste posjetiti najmanje glavne gradove u svijetu. Neki od njih nisu niti daleko te do njih možete doći i sa svojim osobnim automobilom ili pak vlakom.

Osam najmanjih glavnih gradova u svijetu ima samo 64.000 stanovnika, a najmanji od njih (Vatican) ima samo 1000 stanovnika. Koliko drugi najmanji glavni gradovi imaju stanovnika, koliki je njihov udio u ukupnoj populaciji zemlje te koje sve još informacije trebate znati objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite proučiti kućni ledomat koji će vam pripremiti različite veličine kockica leda, a uz jednu mobilnu aplikaciju možete postati dizajnerica i diktirati neka svoja pravila. Pojavio se i pametni telefon koji ima 20 GB radne memorije. Samo za usporedbu, uobičajena veličina radne memorije je od 4 do 8 GB RAM-a, a pojedini telefoni imaju 12 pa i 16 GB radne memorije.

Najnovije

Mobilnost