ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Igre su završile, uskoro počinju nove | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Igre su završile, uskoro počinju nove

Predivnom ceremonijom završile su Ljetne olimpijske igre u Tokiju. Uskoro počinju paraolimpijske igre, a sve možete pratiti kroz mobilne aplikacije

 Izvor: Daniel LEAL-OLIVAS / AFP / Profimedia

Hrvatski su natjecatelji na Tokyo 2020 Olimpijskim igrama završili na 26. mjestu s 8 medalja: 3 zlatne, 3 srebrne i 2 brončane. Najviše je medalja osvojio SAD (113), a slijedi Kina s 88 medalja).

Za 14 dana u Tokiju nastupaju paraolimpijci koji će od 24. kolovoza do 5. rujna 2021. odmjeriti svoje snage i također se boriti za zlatne, srebrne i brončane medalje. Detaljnije ćemo o upravo završenim igrama i mobilnim aplikacijama koje omogućuju praćenje natjecanja članak objaviti sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite pogledati rasplakanog Lionela Messija koji nakon više od 20 godina odlazi iz nogometnog kluba Barcelona. Vjerujemo da nije lako niti njegovim vjernim navijačima, ali za utjehu im ostaje više od 200 različitih mobilnih aplikacija uz koje mogu gledati u malog čarobnjaka.

Ako krećete na put, ali ne znate u kojem smjeru, mi imamo prijedlog – posjetite neke od najmanjih glavnih gradova u svijetu. Čisto informativno, glavnih osam gradova, kad se zbroje svi njihovi stanovnici, imaju manje stanovnika od grada Karlovca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost