IZBRISALI STE INSTAGRAM OBJAVU: Nema brige, možete ju vratiti natrag | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IZBRISALI STE INSTAGRAM OBJAVU: Nema brige, možete ju vratiti natrag

Ali, za povratak izbrisanih sadržaja s Instagrama imate samo 24 sata

 Izvor: Pixabay

Instagram prikuplja (i) naše izbrisane podatke te posjeduje svoj Recycle Bin, iako se ne zove tehnički tako. Ukoliko želite vratiti stare objave, onda pratite ove upute.

Bez obzira koristite li Android ili iPhone pametni telefon, isti su koraci do vaših izbrisanih podataka. Uđite u svoj profil u Instagram aplikaciji, a zatim u gornjem desnom kutu odaberite tri crtice te pronađite opciju Settings (postavke). Zatim odaberite Account (račun). U nešto dužem popisu opcija pronađite Recently Deleted.

Tu ćete pronaći sve vaše objave te Story objave, Reels snimke kao i IGTV video filmove koje ste izbrisali u posljednjih 30 dana korištenja aplikacije Instagram. Ukoliko niste arhivirali vaše Story objave, imate samo 24 sata da ih vratite natrag; u suprotnom one će se zauvijek izbrisati. Sve ostale izbrisane objave kao što su fotografije, snimci, reels automatski će se izbrisati poslije 30 dana.

Kada uđete u dio s vašim izbrisanim podacima imate dvije opcije: prva je da vratite te podatke dok je druga da ih zauvijek izbrišete! Kada budete htjeli vratiti neku fotografiju na vaš profil, Instagram će od vas zahtijevati potvrdu vašeg zahtjeva, a to možete uraditi putem koda koji će stići na vašu elektronsku adresu ili putem tekstualne poruke (SMS).

Na vama je da izaberete kojim putem ćete dobiti taj kod koji potom treba unijeti kako bi proces bio gotov.

Ukoliko imate želju očistiti vaš profil, recimo od starih objava koje ipak ne želite izbrisati zauvijek, možete ih staviti u mapu Archive. Pored objave se nalaze tri točke koje treba pritisnuti, zatim će vam se otvoriti padajući meni i tu se nalazi opcije Archive koja će ukloniti tu fotografiju s vašeg profila, ali koja će i sačuvati istu u spomenutu mapu.

Najnovije

Mobilnost