ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Mobilne aplikacije i zrakoplovne nesreće | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Mobilne aplikacije i zrakoplovne nesreće

Usprkos bolesti Covid-19 događa se porast smrtnosti od zračnih nesreća u 2020. godini

 Izvor: Konstantin Kamenetskiy / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako se smatralo da će u prometu biti manje poginulih, s obzirom na manje putovanja zrakoplovima, u prošloj je godini došlo do povećanja poginulih u zračnim nesrećama.

Generalno gledajući, broj nesreća u kojima sudjeluju zrakoplovi u stalnom je padu od 1972. godine, pokazuju podaci koje je objavio Aviation Safety Network. Što učiniti ukoliko dođe do kvara na zrakoplovu?

Prilikom svakog ulaska u zrakoplov provodi se edukacija što putnici trebaju učiniti u takvoj situaciji. I sami se možete educirati uz pomoć zanimljivih mobilnih aplikacija. Koje su to mobilne aplikacije te kakav je trend u svijetu što se tiče zrakoplovnih nesreća objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite pogledati prema nebu i suncu, ali se i informirati o UV zračenju koje može biti pogubno za naše tijelo. Donosimo i zanimljive savjete kako sakriti mobilne aplikacije u svojem pametnom telefonu, što će biti zanimljivo djeci koja roditeljima ne žele omogućiti uvid u sve što imaju na mobitelu. Olimpijske igre u Tokiju su završile, a uskoro će početi paraolimpijske igre koje možete pratiti uz mobilne aplikacije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost