ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tisuće asteroida prošlo je pored Zemlje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tisuće asteroida prošlo je pored Zemlje

26.000 asteroida i daleko manji broj kometa prolaze u blizini Zemlje

 Izvor: DR SETH SHOSTAK / Sciencephoto / Profimedia

NASA-in centar za proučavanje objekata koji prolaze u neposrednoj blizini pored Zemlje "drži oči" usmjerene prema nebu. Više od 2000 potencijalno opasnih asteroida prolazi pored Zemlje, od kojih 158 ima promjer veći od jednog kilometra, što ih čini 2,5 puta većim od Empire State Buildinga.

Svatko tko se bavio paleontologijom, pa čak i u području znanstvene fantastike u filmu Jurski park ili u filmu Zemlja prije vremena, zna da ogromni asteroid koji je udario u Zemlju nije bio dobra vijest za život na našem planetu.

Koliko potencijalno opasnih asterioda prolazi pored Zemlje otkrit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite provjeriti zvjezdano dobre nove uređaje koje je Samsung danas predstavio - dva modela sa savitljivim ekranima, dva nova pametna sata i nove stereo bežične slušalice. Imamo i super korisno rješenje za sve koji se muče sa čišćenjem ribe.

Najnovije

Mobilnost