DANAS JE DAN PLANETA ZEMLJE Nagrađuju se oni koji prijeđu s papira na e-račun | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DANAS JE DAN PLANETA ZEMLJE Nagrađuju se oni koji prijeđu s papira na e-račun

Samo danas: biljkoborci daruju korisnike koji misle na naš planet

 Izvor: Profimedia

Jedno drvo mora rasti između 15 i 20 godina kako bi se od njega potom izradilo tek 2000 računa. Računi se mogu reciklirati, ali najveća količina papira nažalost još uvijek završava u komunalnom otpadu.

Iskon će samo danas korisnike koji prijeđu na e-račun nagraditi s Biljkom-To-Grow po vlastitom izboru: na poklon im stiže bosiljak, cherry rajčica, peršin, paprika babura, ružmarin ili korijandar. Iskonovci koji su već prešli na e-račun također će dobiti zeleni poklon. I jedni i drugi trebaju se do kraja dana javiti na [email protected] te navesti podatke o vlasniku linije: ime, prezime, adresu i e-mail.

 Izvor: Iskon

Biljkoborci su peteročlani kolektiv sa sjedištem u Zagrebu koji gotovo tri pune godine širi svoju ljubav prema sadnji i uzgoju biljaka. Biljka-To-Grow se sastoji od čašice sa supstratom, uputama za upotrebu i pomno odabranim sjemenkama neke od šest ponuđenih jestivih ili začinskih biljaka.

Iskon je, poput mnogih ekološki osviještenih tvrtki, napravio određene korake prema odgovornom ponašanju prema prirodi. U potpunosti su izbacili plastičnu ambalažu iz ureda te je zamijenili trajnim posuđem, staklenim bocama, aparatima za kavu u zrnu... Uveli su centralne stanice za sortiranje otpada, a radne prostore obogatili mnoštvom biljaka.

Krešimir Madunović iz Iskona i Marina Andrijašević iz Biljkoboraca
Krešimir Madunović iz Iskona i Marina Andrijašević iz Biljkoboraca
Izvor: Iskon

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost