POSEBNO SU OSJETLJIVI IPHONE UREĐAJI Punjenje mobitela u automobilu nije baš dobro | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POSEBNO SU OSJETLJIVI IPHONE UREĐAJI Punjenje mobitela u automobilu nije baš dobro

Ukoliko punjač u automobilu ne isporučuje dovoljnu količinu struje to može vrlo negativno utjecati na telefon

 Izvor: Profimedia

Povoljni cijenom punjači, koje koristi najveći broj korisnika, a prodaju se u širokoj prodaji, nemaju dovoljno sofisticiranu opremu koja omogućuje jednak nivo isporučene struje i peglanje drugih “neravnina“ tijekom prijenosa energije, od upaljača do telefona.

Može to u nekim slučajevima dovesti do različitih oštećenja uređaja - matične ploče, konektora punjača, baterije pa i izazvati pregrijavanje telefona. Posebno su iPhone telefoni osjetljivi pri punjenju u automobilima.

Caucasian;young;text messages;hold;touch;light;business;layout;screen;phone;charging;cable;woman;hands;car;technology;transport;close-up;driver;drive;mobile phone;girl;auto;steering;smartphone;smart;road;charger wire;concept;person;people;background;navigation;advertising;communication;modern;use;app;Internet;gps;text;display;empty;empty phone;map;travel;dashboard;NOT_EDITORIAL_ONLY;alamyunknown Izvor: Profimedia

Nisu dobri niti USB punjači koji se spajaju u automobilima. USB utičnice u automobilima nemaju dovoljno struje koju trebaju prenijeti do telefona kako bi se on punio na adekvatan način.

Rješenje je kupnja isključivo certificiranog i originalnog punjača proizvođača telefona napravljenog posebno za punjenje u automobilu. Na taj način riješit će se najveći broj problema, ali čak i kad se kupi takav punjač stručnjaci savjetuju da se punjenje u automobilu obavlja isključivo kad je to krajnje neophodno.

Najbolje je telefon puniti kod kuće ili negdje tijekom pauze na standardan način nego ga često puniti u automobilu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost