ODLIČNA VIJEST ZA VLASNIKE STARIJIH MERCEDESA Proširenje komunikacije Car-to-X | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ODLIČNA VIJEST ZA VLASNIKE STARIJIH MERCEDESA Proširenje komunikacije Car-to-X

Vrijedi za tri milijuna Mercedes-Benzovih osobnih automobila proizvedenih 2016. ili kasnije

 Izvor: MediaWorldImages / Alamy / Alamy / Profimedia

Velike rupe na prometnici predstavljaju sigurnosnu opasnost jer ako ih vozači ne prepoznaju na vrijeme više ne mogu poduzimati mjere izbjegavanja niti smanjiti brzinu. Postoji pri tome i opasnost od oštećenja guma i sustava ovjesa. U najgorem slučaju mogu se dogoditi nesreće. Mercedes-Benz sada povećava sigurnost s dodatnim funkcijama Car-to-X.

Novi modeli C-klase i S-klase, kao i EQS mogu otkriti rupe ili neravnine u vožnji. Ako upravljačka jedinica šasije registrira takav događaj, a usluga "Car-to-X Communication" je aktivirana, informacije se šalju u Mercedes-Benz Cloud u stvarnom vremenu putem mreže mobilnih telefona, zajedno s podacima o položaju.

Road mastery;road condition;pothole;road;road traffic;asphalt;roadway;pavement;tar;frost damage Izvor: - / Panthermedia / Profimedia

Osobni automobili Mercedes-Benz u blizini su obaviješteni, a događaji su prikazani ikonama na navigacijskoj karti. Otprilike deset sekundi prije nego što se stigne do odgovarajućeg dijela prometnice oglašava se zvučno upozorenje i ikona je vizualno istaknuta.

Osobni automobili Mercedes-Benz proizvedeni od 2016. godine nadalje mogu primiti informacije upozorenja. Ukupno, to je više od tri milijuna vozila širom svijeta. Preduvjeti su Mercedes me račun kao i aktivacija i internetska dostupnost usluge "Car-to-X Communication". U tim vozilima upozorenja se daju poznatim glasovnim izlazom "Promet ispred nas" ("Traffic event ahead").

Mercedes-Benz Cars;Technology;Daimler Global MediaSite;MediaSite;Brands & Products;Vehicles & Traffic;08 - 2021;car-to-car communication systems;Look out, pothole! Mercedes-Benz further expands Car-to-X commun;Press Releases sorted by years;2021;Mercedes-Benz Passenger Cars Izvor: Mercedes-Benz AG - Global Commun/MediaPortal Daimler AG

U novoj C-klasi, S-klasi i EQS-u zvučno upozorenje je "Pazi, rupa!" ili "Pažnja, izbočina". Nova upozorenja sada su dostupna na odabranim tržištima u svijetu i na svih 36 jezika koje prepoznaje infotainment sustav.

Mercedes-Benz je potpuno interno razvio nove funkcije usluge Car-to-X. Novi sustav za otkrivanje rupa testiran je, između ostalog, u Testnom i tehnološkom centru Immendingen (PTZ). Na površini od 520 hektara dostupno je više od 30 različitih testnih i probnih staza, uključujući i udobne staze sa neravninama i rupama svih vrsta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost