REZERVIRAJTE ONLINE SVOJU TOYOTU: Adventure i Premiere edition novog Yaris Cross modela | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

REZERVIRAJTE ONLINE SVOJU TOYOTU: Adventure i Premiere edition novog Yaris Cross modela

Autor Krunoslav Ćosić

Tijekom prvih 12 mjeseci prodaje najviša razina opreme Premiere Edition bit će dostupna za online rezervacije prije predstavljanja

  Izvor: Toyota

Adventure i Premiere edition dva su paketa opreme kojima će Toyota Yaris Cross biti opremljena, uz izvedbu Elegant koju smo vidjeli prilikom svjetske premijere Yarisa Cross. Najviša razina opreme bit će Premiere Edition.

Yaris Cross Adventure odlikuje se vanjskim dodacima za robusniji izgled i individualnom kabinom, a bit će predstavljen pred početak pretprodajnog predstavljanja Toyotinog potpuno novog hibridnog SUV-a u segmentu B.

Adventure izvedba potpuno novog hibridnog SUV-a u segmentu B ima izrazito drukčiji karakter od izvedbe Elegant koja je prikazana na svjetskoj premijeri ovog modela 2020. Izvedba Adventure naglašava podesnost ovog automobila za život izvan gradskih ulica, za vrijeme provedeno u istraživanju i užitku predivnih krajolika i otvorenih cesta.

Dizajn se očituje u prednjoj donjoj zaštiti i nižoj zaštitnoj ploči stražnjeg branika. Specifikacija uključuje i srebrne uzdužne krovne nosače kao standard te aluminijske naplatke od 18“ s tamnosivim završnim slojem.

U kabini ćete uživati u sjajnim crnim umetcima i crnoj oblozi stropa. Sjedala odlično obuhvaćaju tijelo, presvučena su imitacijom kože posebnog dizajna Adventure, a tu je i ukrasna crta uzduž crne, mekane armature i unutarnjih obloga vrata, izvedenih u zlatnoj boji Warm Gold koja je specifična za Yaris Cross. Obruč upravljača i ručica mjenjača su presvučeni kožom.

Yaris Cross Premiere Edition je vrh izvedbe Adventure s ekskluzivnim kožnatim presvlakama sjedala i posebnim, strojno obrađenim alu naplatcima od 18“. Ova izvedba će biti opremljena električnim poklopcem prtljažnika sa senzorima pokreta noge, virtualnim zaslonom i dostupna u dvobojnim kombinacijama kao standard. Ograničena serija Premiere Edition će biti dostupna za online rezervacije prije predstavljanja.

Yaris Cross je izrađen na istoj platformi GA-B kao i novi Yaris hatchback, ima viši položaj za vožnju i povećanu odignutost od tla, dosljedno istinskom statusu SUV-a, pored Toyotinog RAV4 – svjetskog izvornika i najprodavanijeg SUV-a za slobodno vrijeme – i Toyotinog kompaktnog crossovera C-HR.

Platforma daje automobilu ključnu veliku krutost karoserije, nisko težište i dobru ravnotežu podvozja,
čime se osiguravaju okretnost, pokretljivost i sigurnost u vožnji uz odličnu udobnost u vožnji.

Što se tiče pogona, hibridni pogonski sklop je dostupan u svim izvedbama u kojima i Yaris Cross, kojem temelj čini 1,5-litarski motor od 116 KS, a koji radi prema Atkinsonovom procesu te čini jezgru sustava četvrte generacije.

Yaris Cross bi s pogonom na prednje kotače trebao omogućavati emisiju CO2 od manje od 100 g/km, a manje od 110 g/km u izvedbama AWD-i. Mid+ i više izvedbe Yarisa Cross se odlikuju prednjim i stražnjim LED svjetlima, uključujući i sekvencijalne pokazivače smjera straga te robusni prag i obloge lukova kotača. Na bočnim oblogama se nalazi umetnuta značka Yaris Cross u srebrnoj ili zlatnoj boji Warm Gold, ovisno o boji vozila.