OVAKO BI MOGLA IZGLEDATI BUDUĆNOST Kako vam se sviđa ovaj gradski automobil? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OVAKO BI MOGLA IZGLEDATI BUDUĆNOST Kako vam se sviđa ovaj gradski automobil?

Autor Krunoslav Ćosić

Trkaće vozilo objedinjuje elektrifikaciju, održivost i performanse te uzbudljive estetske elemente iz virtualnog svijeta

 Cupra UrbanRebel Concept (7) Izvor: Cupra

Konceptualno vozilo Cupra UrbanRebel Concept predstavlja viziju potpuno električnog urbanog vozila u ruhu trkaćeg vozila markantnog i impresivnog izgleda. Ovakvo nešto mogli bismo očekivati kroz četiri godine, točnije 2025. godine.

Prikazan je koncept, a cestovna verzija objedinjavat će impresivan dizajn i izvrsnu dinamičnost te će se temeljiti na kratkoj modularnoj električnoj platformi (MEB) Volkswagen koncerna, najavljuju iz Cupre vozilo za koje smatraju da predstavlja buntovnu interpretaciju urbanog električnog vozila.

 Cupra UrbanRebel Concept (3) Izvor: ULI WEBER [email protected]/ULI WEBER

U prednjem je dijelu vozila šiljasti vrh stvoren upotrebom negativne površine. Prednji dio vozila također se odlikuje novom trokutastom signaturom u području glavnih svjetala. Stražnji dio vozila odlikuje se ikoničnim dizajnom zahvaljujući svojim vodoravnim proporcijama. Veliki spojler osigurava impozantan, markantan izgled koji je dodatno naglašen negativnom površinom smještenom odmah ispod njega.

 Cupra UrbanRebel Concept (1) Izvor: Cupra

Uz ukupnu dužinu od 4080 mm, širinu od 1795 mm i visinu od 1444 mm Cupra UrbanRebel Concept predstavlja najavu proporcija budućeg električnog vozila u trkaćem ruhu. Odlikuje se kontinuiranom snagom od 250 kW uz najveću snagu do 320 kW. Vozilo može ubrzavati od 0 do 100 km/h za svega 3,2 sekunde.

Cupra UrbanRebel Concept bit će otkriven u okviru događaja koji će prethoditi otvorenju novog objekta Cupra City Garage u Münchenu tijekom održavanja IAA Međunarodnog salona automobila u Münchenu od 7. rujna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI