INSPIRACIJA SU SUPER AUTOMOBILI Lebdjelica za vožnju po vodi i izvan ceste | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

INSPIRACIJA SU SUPER AUTOMOBILI Lebdjelica za vožnju po vodi i izvan ceste

Autor Ivan Vukić

Arosa ima zadivljujući izgled egzotičnog automobila

 VonMercier Arosa (5) Izvor: VonMercier / Ferrari / Profimedia

Opremljena električnim pogonom VonMercier Arosa postiže brzine do 128 km/h. Američki proizvođač inspiraciju za neobičan automobil je potražio među super automobilima.

Arosa se ne može koristiti na javnim prometnicama jer je ova lebdjelica lasificirana kao čamac. Sportska lebdjelica Arosa amfibijsko je vozilo koje može putovati kopnom, vodom i po raznim drugim terenima. Putovanje joj omogućuje zračni jastuk te u suštini leti točno iznad površine određene podloge.

 VonMercier Arosa (3) Izvor: VonMercier / Ferrari / Profimedia

Zračni jastuk ovješen je unutar fleksibilne površine od ojačane tkanine koja pomaže kompenzirati promjene na terenu i daje slobodan prostor za prepreke. Proizvođač tvrdi da je Arosa po pitanju izvođenja manevara najsposobnija osobna lebdjelica na svijetu.

Inovativni, patentirani sustav upravljanja smjerom omogućuje naprednu upravljivost u smjeru naprijed, bočno i unatrag tako da se s lakoćom može zaustaviti i krenuti. Intuitivni pilotski ulazi olakšavaju učenje i uživanje u letenju.

 VonMercier Arosa (9) Izvor: VonMercier / Ferrari / Profimedia

Niskoprofilno tijelo, agresivan prednji kraj i snažni usisnici bočnog potiska omogućuju moderan dizajn ovom dvosjedu Pomorske značajke, poput bočnih paluba i otvorenog kokpita stapaju se s inspiracijom automobilskih superautomobila i utjelovljuju svestranost i funkciju ove luksuzne sportske lebdjelice. Na prvi pogled možete osjetiti da je Arosa spremna za akciju.

Vrhunski materijali poput ugljičnih vlakana i metalnih legura sastavni su dio Arose, a odabir materijala uravnotežen s pametnim proizvodnim tehnikama omogućio je smanjenje troškova. Sportska lebdjelica VonMercier Arosa utjelovljuje tehnike iz automobilske, pomorske i zrakoplovne industrije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI