PRISTUPAČAN PRIJEVOZ Možete imati Bugatti za mali novac | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRISTUPAČAN PRIJEVOZ Možete imati Bugatti za mali novac

Autor Krunoslav Ćosić

Proizvođač hiperautomobila Bugatti predstavio električni skuter

 Bugatti elektricni romobil skuter (5).jpg Izvor: Bugatti / Ferrari / Profimedia

Tvrtka najpoznatija po svojim vrhunskim strojevima koji koštaju više od 2 milijuna eura predstavila je skuter odnosno električni romobil. Napravljen u suradnji s američkom tvrtkom Bytech nosit će Bugatti oznaku i imati pravo svjetlo koje odražava logotip tvrtke EB s monogramom na cesti. Oznaka EB odnosi se na inicijale osnivača tvrtke – Talijan Ettore Bugatti osnovao ju je u Francuskoj 1909. godine.

Glasnogovornik Bugattija je izjavio: "Jedan pogled na jedinstveni aerodinamički dizajn i vrhunski izgled električnog skutera Bugatti govori da ovo nije obični, prosječni skuter."

 Bugatti elektricni romobil skuter (1).jpg Izvor: Bugatti / Ferrari / Profimedia

Skuter mase 15,8 kg izrađen od legure magnezija može potegnuti maksimalnih 30 km/h, uz motor snage 700 W. Dakle, električni romobil Bugatti ima samo 1 KS. Što je oko 1000 KS manje nego što ih ima Bugatti Veyron. Bugatti je od nedavno u vlasništvu kompanije Bugatti Rimac.

Tijekom vožnje na LED ekranu prikazuju se brzina vožnje, trajanje baterije, status uključenih svjetala te način vožnje. Dakle, uobičajene stvari koje se mogu vidjeti na većini električnih romobila, ali Bugattijev ima i pokazivače smjera (žmigavce).

S jednim punjenjem baterije od 10 Ah skuter može napraviti 35 kilometara. Baterija se ponovo puni za oko četiri sata.

 Bugatti elektricni romobil skuter (6).jpg Izvor: Bugatti / Ferrari / Profimedia

Skuter bi se u prodaji trebao pojaviti tijekom 2022. godine iako točan datum ili cijena nisu otkriveni. Jedna od boja je klasična Agile svijetloplava koju mnogi kupci biraju za superautomobile. Inače, ulazak automobilskih marki nije rijetkost u svijetu električnih romobila. Za male novce možete imati Fiat 500 na dva kotača, a prije određenog vremena je Xiaomi u suradnji s Mercedes napravio verziju AMG F1 Edition).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI