TOYOTA PROACE CITY I dostavna vozila imaju napredne tehnologije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TOYOTA PROACE CITY I dostavna vozila imaju napredne tehnologije

Autor Krunoslav Ćosić

Jedno od rijetkih vozila u ovoj klasi u koje je moguće smjestiti dvije europalete

 Toyota Proace City (4).jpg Izvor: Toyota

Kompaktni i izdržljivi furgoni namijenjeni transportu, uz prednosti prijevoza većih tereta, mogu se pohvaliti i s naprednim tehnologijama. Toyota Proace City se može različito konfigurirati te tako odgovara na širok spektar poslovnih potreba.

Lako teretno vozilo Toyota Proace City dugo je 4,4 m, nosivosti 650 kg te ima dvokrilna stražnja vrata i klizna bočna vrata. Vozačevo sjedalo podesivo je po dužini i nagibu dok je suvozačevo sjedalo fiksno. Pregradna stijena između putničkog i teretnog prostora je fiksna.

 Toyota Proace City (3).jpg Izvor: Toyota

Ovo je jedno od rijetkih vozila u ovoj klasi u koje je moguće smjestiti dvije europalete. U ovoj konfiguraciji Proace Cityja teretni prostor sadrži plastičnu zaštitu poda, a teret se na podu pričvršćuje tehnikom šest obruča.

Vozaču su na usluzi napredne sigurnosne funkcije. Uključuju sustav protiv blokiranja kotača (ABS), sustav pomoći pri naglom kočenju (BA), elektronsku raspodjelu kočione sile (EBD), kontrolu proklizavanja pogonskih kotača (TRC).

Koristan je i nadzor stabilnosti vozila (VSC). Uz zračne jastuke za vozača i suvozača Proace City Base ima sustav pomoći pri uspinjanju uz strminu, sustav nadzora tlaka u gumama, brisače sa senzorom za kišu te tempomat s graničnikom brzine. Audio sustavom i telefonom je moguće upravljati preko ručica na upravljaču.

Izvedba Comfort ima tempomat s graničnikom brzine, parkirne senzore straga te električno-preklopive vanjske retrovizore. Prednja stakla pomiču se električno, s funkcijom one-touch, a opremljen je i električnom parkirnom kočnicom. Sve to pokreće 1.5 D-4D turbodizelski motor snage 75 kW.

 Toyota Proace City (2).jpg Izvor: Toyota

 Toyota Proace City (8).jpg Izvor: Toyota

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI