JEDAN KILOVAT JE OKO 5 KUNA HEP počinje s naplatom punjenja na ELEN punionicama | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

JEDAN KILOVAT JE OKO 5 KUNA HEP počinje s naplatom punjenja na ELEN punionicama

Autor Krunoslav Ćosić

Cijena punjenja ovisi o dobu dana te potrebnoj snazi punjača

  Izvor: Profimedia

Ako ste vlasnik električnog ili plug-in hibridnog automobila, ovo bi vam moglo biti korisna informacija. Hrvatska elektroprivreda u ponedjeljak 24. siječnja 2022. godine započinje s naplatom usluge punjenja na javno dostupnim ELEN punionicama na dionicama autocesta.

Cijene ovise o snazi punjenja, ali i o razdoblju dana odnosno noći kada se primjenjuje viša ili niža tarifa, a početak i kraj ovise o zimskom ili ljetnom računanju vremena. Viša tarifa tijekom zimskog računanja vremena je od 7 do 21 sat, a niža tarifa od 21 do 7 sati. U ljetnom računanju vremena viša tarifa traje od 8 do 22 sata, a niža tarifa od 22 do 8 sati.

 HEP ELEN punjenje cijene cjenik na autocestama.jpg Izvor: HEP

Punionice se nalaze na autocesti A1, na sljedećim lokacijama: Vukova Gorica, Brinje Istok, Brinje Zapad, Janjče Istok, Janjče Zapad, Zir Istok, Zir Zapad, Kozjak Jug, Kozjak Sjever, Nadin Jug, Nadin Sjever, Prokljan Jug, Prokljan Sjever i Rašćane Gornje. Na autocesta A2 naplata počinje na lokaciji Lepa Bukva.

Autocesta A3 uključuje mjesta: Spačva, Babina Greda, Dragalić Jug, Gradna Jug, Gradna Sjever, Novska Jug, Novska Sjever, Križ Jug, Križ Sjever, Rastovica, Lučko Jug i Lučko Sjever. Na A4 lokacije su Ljubeščica Istok i Ljubeščica Zapad, a na autocesti A6 to su Cernik i Lepenica Sjever.

 Elektricni automobil punjenje Izvor: simon collins / Alamy / Alamy / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI