MOONCITY ZAGREB: E-mobilnost na dlanu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MOONCITY ZAGREB: E-mobilnost na dlanu

Autor Krunoslav Ćosić

MOONCITY ZAGREB u Z centru na 150 m² kupcima u Hrvatskoj nudi kompletna rješenja po pitanju elektro mobilnosti

 MOONCITY_Zagreb_019 Izvor: MOONCITY ZAGREB

Brand MOON osnovao je Porsche Holding Salzburg u svrhu razvoja e-mobilnosti, a tvrtka Porsche Croatia zastupnik je branda u Hrvatskoj. MOONCITY ZAGREB je centar za inovacije, kompetencije i iskustva za novu i električnu mobilnost, a zahvaljujući izložbeno prodajnom salonu u novotvorenom zagrebačkom Z centru, Zagreb stoji uz bok velikih europskih gradova poput Beča, Salzburga i Bratislave.

Poštivanje i zaštita prirode i prirodnih resursa sastavni je dio MOON vizije, a MOONCITY ZAGREB pruža fascinantno iskustvo u kojem se elektro mobilnost i budući oblici mobilnosti mogu doživjeti na zanimljiv način.

 MOONCITY_Zagreb_024 Izvor: MOONCITY ZAGREB

Privatni i poslovni korisnici na licu mjesta mogu pronaći individualne savjete o početku e-mobilnosti s naglaskom na infrastrukturu za punjenje i skladištenje, kao i na održivu uporabu energije. U MOONCITY-u posjetitelji mogu pronaći sve vezano uz e-mobilnost na površini od oko 150 m², a predstavljeni su svi modeli punjača za privatne korisnike, kao i impresivne punionice za poslovne korisnike, snage do čak 300 kW.

Najnovije električne inovacije marki Volkswagen grupe mogu se u novom Z centru doživjeti pod jednim krovom: od VW ID.4, koji je predstavljen nedavno, do Škode Enyaq iV i Audi e-trona GT ili Audi Q4 e-trona. Svi detalji o infrastrukturi za punjenje, upravljanju energijom i održivoj mobilnosti, uključujući stručne savjete, zaokružuju spektar MOONCITY ZAGREB.

U sklopu Z centra unutar podzemnih garaža Z centra otvorena je punionica za 8 električnih vozila s MOON punjačima.

 MOONCITY_Zagreb_Garaza_001 Izvor: MOONCITY ZAGREB

Svijet pametne energije

Europska unija prihvatila je zajedničku energetsku i klimatsku Strategiju 2030 koja uključuje ciljeve i politička usmjerenja za period od 2020. do 2030. godine. Ova strategija usmjerena je na kreiranje europskog društva kao kompetitivnog, sigurnog i energetski učinkovitog sustava, spremnog za dostizanje dugoročnog cilja smanjenja emisija stakleničkih plinova do 2050. godine.

E-mobilnost temeljena na baterijama trenutno je najperspektivnija i najbrže dostupna CO2 neutralna tehnologija u velikom opsegu. Kako bi se postigao napredak, potrebna je i dobro razvijena infrastruktura za punjenje. U tu je svrhu i osnovan brend MOON. Misija MOON-a je učiniti elektro mobilnost svakodnevnom pojavom i učiniti je dostupnom što većem broju korisnika.

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do nedjelje od 09 do 21h.
Ulaz je besplatan.
Sve informacije o MOONCITY-u ZAGREB i rješenjima e-mobilnosti dostupne su na web stranicama www.moon-power.hr i na www.mooncity-zagreb.hr