PORSCHE TRACK PRECISION: Aplikacija za snimanje spektakularnih trenutaka | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PORSCHE TRACK PRECISION: Aplikacija za snimanje spektakularnih trenutaka

Autor Krunoslav Ćosić

Stiže novi način vožnje dostupan za javne ceste

 Porsche Track Precision (6).jpg Izvor: Porsche

Od sada će vožnja Porschea po planinskim prijevojima, obalnim cestama ili drugim idiličnim rutama imati dodatnu čar. Aplikacija Porsche Track Precision (PTPA) više se ne fokusira samo na zatvorene staze: od sada integrirani način rada Free Drive omogućuje snimanje posebno lijepih trenutaka pri svakoj vožnji tako da se u njima može uživati uvijek iznova.

Način rada Free Drive automatski će prepoznati izuzetne trenutke. Aplikacija pristupa informacijama ECU-a u vozilu putem WiFi veze s Porsche Communication Management (PCM) i prati položaj vozila, brzinu vožnje, silu kočenja, kut upravljanja, uzdužno i bočno ubrzanje i druge telemetrijske podatke relevantne za vožnju.

 Porsche Track Precision (4).jpg Izvor: Porsche

Budući da je u načinu rada Free Drive fokus na dokumentiranju idilične vožnje, video zapisi se snimaju samo iz trenutka u trenutak, za razliku od snimanja kad se vozi po stazi. Kada senzori vozila registriraju poseban događaj u vožnji pohranjuje se video zapis od jedne minute – 30 sekundi prije i 30 sekundi nakon tog trenutka.

Zbog svoje bliske komunikacije s vozilom, PTPA automatski detektira takve događaje. Dinamični manevri vožnje kao što je naznačeno visokim pritiskom kočenja, snažnim ubrzanjima ili većim G-silama govore aplikaciji da se događa nezaboravan trenutak. Vozač također ima priliku ručno označiti značajne trenutke kako bi ih snimio na video.

 Porsche Track Precision (2).jpg Izvor: Porsche

PTPA po želji kombinira snimljene videozapise na pametnom telefonu. Na primjer, može uključiti fotografije i videoisječke snimljene tijekom pauze u vožnji kako bi dokumentirao putovanje u svim njegovim aspektima.

Aplikaciju Porsche Track Precision isprobao je ambasador marke Porsche i testni vozač Jörg Bergmeister: “Na trkaćoj stazi sve je u vremenu kruga i izravnom natjecanju. Ovdje na Rossfeld Panoramastrasse mogu jednostavno uživati u vožnji bez ikakvog pritiska. S novom funkcijom Free Drive automatski se bilježe spektakularni trenuci. Kasnije mogu jednostavno izvući dokumentirane snimke u aplikaciji i ponovno pogledati te trenutke.

Aplikacija Porsche Track Precision je dostupna za Apple iOS (iOS 14 i noviji) i Android operativne sustave (Android 8 i novije verzije) i može se besplatno preuzeti s Apple App Store i Google Play Store.

 Porsche Track Precision (1).jpg Izvor: Porsche

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI