PORSCHE I HOLORID: Virtualna stvarnost u pokretu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PORSCHE I HOLORID: Virtualna stvarnost u pokretu

Autor Krunoslav Ćosić

Dok se vozite na Porscheovim stražnjim sjedalima moći ćete uživati u jedinstvenoj zabavi

 Porsche Cayenne S, Holoride, Cosmic Chase, Porsche Experience Center, Los Angeles (2).jpg Izvor: Porsche

Holoride, tvrtka koja se bavi zabavnom tehnologijom, s Porscheom razvija pilotiranje vožnje u virtualnoj stvarnosti. Ovo je prva holoridova komercijalna instalacija koja će promijeniti zabavu na stražnjim sjedalima. Tehnologiju smo isprobali u Barceloni, a uskoro dolazi i u Porscheova vozila.

Porsche i holorid lansiraju virtualnu stvarnost u automobilu u pokretu
Izvor: Youtube

Pilot program u Porsche Experience Center (PEC) u Los Angelesu procijenit će potražnju kupaca i tehničku stabilnost kao uvod u potencijalno uvođenje u druge PEC-ove diljem svijeta. Povezivanjem fizičke povratne informacije u stvarnom vremenu unutar vozila u pokretu sa sadržajem u VR slušalicama putnici će sudjelovati u imerzivnom putovanju kroz svemir dok lete svemirskim brodom, uključujući zvučne efekte i vizualne efekte koji se prilagođavaju kretanju automobila.

Zahvaljujući podacima koje prima iz modela Porsche Cayenne, kao što su upravljanje, ubrzanje i kočenje kako bi se prilagodilo iskustvo kretanju automobila, ovaj jedinstveni pristup omogućuje smanjenje bolesti kretanja usklađivanjem onoga što putnici vide i osjećaju, gotovo bez kašnjenja.

Igra Cosmic Chase

Temelj je igra Cosmic Chase, razvijena sa Schell Games iz Pittsburgha. Putnici će se naći na svemirskom brodu oko grupe novaka koji čine Zemaljski savez, a čiji je zadatak borba protiv vanzemaljca Cymexa.

 Holoride, Cosmic Chase.jpg Izvor: Porsche

Ova atrakcija je savršen primjer koji pokazuje kako se centri za automobilska iskustva pretvaraju u uzbudljiva odredišta u kojima može uživati cijela obitelj i gdje nitko nije izostavljen. U tvrtki holoride uzbuđeni su što tijekom vožnje velikom brzinom mogu ponuditi novu vrstu zabave automobilskoj publici, za sada na širem području Los Angelesa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI