UŽIVO, BESPLATNO I NIJE POTREBNA REGISTRACIJA Prva digitalna zvučna noć | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UŽIVO, BESPLATNO I NIJE POTREBNA REGISTRACIJA Prva digitalna zvučna noć

Autor Ivan Vukić

Muzej Porsche pokrenut će motore 20 odabranih trkaćih vozila i serijskih automobila iz tvrtkine kolekcije

 Porsche Sound Night Izvor: Porsche

Sljedeće subote 18. rujna 2021. datum je prvog koncerta motora velike snage na World Wide Webu: bit će to prva digitalna zvučna noć Porschea "Next Level", s početkom u 17 sati.

Interaktivni događaj uživo Porsche Sound Night besplatan je i otvoren za sve, bez prethodne registracije. Događaj će se prenositi u sve zemlje svijeta na njemačkom, engleskom i francuskom jeziku putem web stranice www.soundnacht.porsche.de. Zvučnu noć (Sound Night) možete pratiti i uživo putem Porscheovih kanala na YouTubeu i LinkedInu.

Osim zvučnog umijeća „izvođača na četiri kotača“, bit će riječi i o sjećanjima i anegdotama onih koji su sudjelovali u uspjesima Porschea tijekom povijesti moto sporta. Protekli i sadašnji vozači i inženjeri utrka poput Waltera Röhrla, Hans-Joachima Stucka, Norberta Singera, Rudija Linsa, Valentina Schäffera, Pascala Wehrleina, Rolanda Kussmaula i veleposlanika robne marke Porsche Timo Bernhard izvještavat će s dvije važne lokacije Porschea.

 Porsche Museum Izvor: Markus Leser

Porsche Museum u Zuffenhausenu i razvojni centar Weissach bit će mjesta ovog jedinstvenog zvučnog spektakla. Pojavit će se i istaknuti trenuci današnjih trkaćih aktivnosti. Zvučnu noć vodit će ambasador marke Porsche Mark Webber, voditelj TV vožnje automobila Matthias Malmedie i Anna Fleischhauer.

Muzej Porsche svojim će posjetiteljima ponuditi još jedan događaj u nedjelju, 19. rujna. U prednjem dijelu muzeja neka od vozila koja su korištena u Noći zvuka bit će izložena tijekom dana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI