Dolby Atmos Music stiže u Mercedesova vozila | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Dolby Atmos Music stiže u Mercedesova vozila

Vrhunsko audio iskustvo u automobilu donijet će Dolby Atmos

Dolby Atmos Music Mercedes-Benz (2).jpg Izvor: Mercedes-Benz AG - Global Commun/MediaPortal Daimler AG

Mercedes-Benz će Dolby Atmos ponuditi u nizu svojih vrhunskih modela automobila kako bi svojim kupcima omogućio vrhunsko audio iskustvo u vožnji. Slušatelji će se s glazbom povezati u svom punom kreativnom potencijalu.

Dolby Atmos dolazit će uz opcijski Burmester high-end 4D i 3D zvučni sustav, bit će integriran u Mercedes-Maybach i ubrzo nakon toga i u Mercedes-Benz S-klasu pretvarajući ih u najsuvremenije „koncertne dvorane na kotačima“.

Kroz ukupno 31 zvučnik i osam pretvarača zvuka (poznatih kao exciters, koji će također biti ugrađeni u sjedala), audiofili će doživjeti neviđeno zvučno iskustvo dok sjednu za volan svog odabranog automobila, tim riječima Mercedes najavljuje novi impresivan zvučni ugođaj.

Hardver za zabavu Burmester high-end 4D zvučnog sustava instaliranog u Maybach i S-klasu već uključuje:

• 31 zvučnik, uključujući 6 3D zvučnika koji emitiraju svoj zvuk iz krova vozila, 4 zvučnika blizu uha na prednjim sjedalima te 18,5-litarski subwoofer
• 8 pretvarača zvuka (dva po sjedalu)
• 2 pojačala
• snaga sustava je 1750 vati

Dolby Atmos Music Mercedes-Benz (3).jpg Izvor: Mercedes-Benz AG - Global Commun/MediaPortal Daimler AG

Uz imerzivno audio iskustvo Dolby Atmos Music dodaje više jasnoće i dubine glazbi. Tehnologija omogućuje kreatorima postavljanje diskretnih audio elemenata ili objekata u trodimenzionalno zvučno polje, što nadilazi mogućnosti mono ili stereo sustava.

Dolby Atmos prilagođava se svakom okruženju reprodukcije, što znači da obožavatelji mogu slušati glazbu s neusporedivom jasnoćom koja odgovara izvornoj viziji umjetnika u studiju.

Maybach, koji uključuje Dolby Atmos, jedan je od prvih automobila na svijetu i prvi model u liniji Mercedes-Benz automobila koji nudi ovo vrhunsko, višedimenzionalno zvučno iskustvo uz koje idealno nadopunjuje ostale luksuzne značajke marke.

Dolby Atmos integriran u Mercedes-Maybach bit će dostupan od ljeta 2022. . Bit će u ponudi i za druge Mercedesove modele ubrzo nakon toga opremljene novim MBUX sustavom predstavljenim s novom Mercedes-Benz S-klasom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost