Za novi Peugeot 308 Snapdragon Automotive Cockpit rješenja | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Za novi Peugeot 308 Snapdragon Automotive Cockpit rješenja

Autor Krunoslav Ćosić

Qualcomm će za novi 308 omogućiti vrhunska iskustva u vožnji

 Peugeot 308 (3).jpg Izvor: TIBO

Qualcomm Technologies je objavio da će njegova Snapdragon Automotive Cockpit Platform pokretati elegantan i digitalno napredan komunikacijski i infotainment sustav, Peugeot i-Cockpit predstavljen u novom Peugeotu 308. Nova vozila Peugeot 308 imat će najnovije digitalne i automobilske tehnologije dizajnirane za pružanje besprijekornog i vrhunskog iskustva za vozače i putnike.

Svako Peugeot 308 vozilo s integriranim i-Cockpit sustavom koristit će snagu Snapdragon Automotive Cockpit platforme za postizanje kristalno jasne grafike na zaslonima osjetljivim na dodir visoke razlučivosti. Vozila su trenutno dostupna u Francuskoj, a dostupnost u dodatnim zemljama očekuje se od 2022. godine.

 Peugeot 308 (1).jpg Izvor: TIBO

Qualcomm će omogućiti prirodnu i ugodnu interakciju između vozila i putnika. Snapdragon Automotive Cockpit platforme podržavaju preciznu navigaciju za pozicioniranje kao i mogućnosti glasovnih naredbi, bežično zrcaljenje sadržaja telefona i vrhunski zvuk.

Sa svojim energetski učinkovitim procesorskim jezgrama, zadivljujućim i vrhunskim GPU performansama, integriranim strojnim učenjem i moćnim mogućnostima obrade videa, ove Snapdragon automobilske platforme osmišljene su za pružanje povezanih iskustava u automobilu, uključujući odzivna sučelja, impresivnu 4K grafiku, streaming medija visoke razlučivosti i impresivan zvuk.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI