RIMAC NEVERA I KAO OFF-ROAD? Provjerite sami | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RIMAC NEVERA I KAO OFF-ROAD? Provjerite sami

Autor Krunoslav Ćosić

Znamo da je Rimčeva Nevera itekako sposobna na asfaltu, bilo na utrkama na stazi ili uobičajenoj prometnici

 Rimac Nevera (4).jpg Izvor: Youtube

Da, vjerojatno će i vas malo stegnuti oko srca kad pomislite na lak, naplatke i podvozje električnog automobila Rimac Nevera s planiranih 1914 KS kako se kreću po blatu dok po karoseriji udaraju blato, voda i kamenčići.

 Rimac Nevera (1).jpg Izvor: Youtube

Mate Rimac se sa svojim timom približava kraju što se tiče razvoja super automobila Nevera. Nakon što su prošli mnoga predstavljanja po svijetu i u Hrvatskoj, Mate je Neveru odlučio provesti kroz šumu. Radi se o prvoj predserijskoj Neveri napravljenoj početkom 2021. i korištenoj za razne testove na stazi i cesti te za vožnje kupaca i medija, ekskluzivna svjetska događanja.

Ovaj je automobil od samog početka imao rok trajanja, a sada je vrijeme za rastanak jer će se koristiti za završetak homologacijskog programa crash testiranja. Dakle, bit će uništen na završnim crash testovima. Sad nam je lakše i više ne žalimo toliko automobil dok se vozi po šumi.

 Rimac Nevera (2).jpg Izvor: Youtube

 Rimac Nevera (3).jpg Izvor: Youtube

Nakon prave off-road vožnje Mate je stao negdje u šumi kako bi s automobila skinuo nakupljeno jesensko lišće i blato. Na kraju videa Mate se s Neverom pojavljuje na blatnim cestama budućeg Rimac kampusa u koji se u 2023. godini planiraju preseliti nakon završetka izgradnje i uloženih 200 milijuna eura. Ovo nije tipična avantura hiperautomobila, ali je sjajno vidjeti da se Nevera može nositi u off-roadu kao pravi profesionalac.

 Rimac Nevera (5).jpg Izvor: Youtube

Rimac Nevera Goes Off-Road
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI