QUALCOMM I BMW GROUP Suradnja na automatiziranoj vožnji | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

QUALCOMM I BMW GROUP Suradnja na automatiziranoj vožnji

Autor Ivan Vukić

BMW grupa će koristiti Snapdragon Ride ADAS za sljedeću generaciju sustava autonomne vožnje

 Autonomna vozila (3) Izvor: Shutterstock

Qualcomm Technologies, Inc. je najavio suradnju kako bi u sljedeću generaciju naprednih sustava pomoći vozaču (ADAS) i platformi za automatiziranu vožnju (AD) kompanije BMW Group donio najnovija dostignuća u tehnologijama pomoći vozaču i proizvode svoje Snapdragon Ride platforme.

Koristeći stručnost obiju tvrtki u temeljnim inovacijama, BMW Group i Qualcomm Technologies proširit će svoj dugogodišnji odnos kako bi vozilima BMW Grupe pružili sigurna, pametna i sofisticirana iskustva vožnje.

 BMW iX.jpg Izvor: BMW

BMW-ova sljedeća generacija automatizirane vožnje temeljit će se na Snapdragon Ride vision sustavu na čipu (SoC), percepciji vida i ADAS centralnim računalnim SoC kontrolerima kojima upravlja platforma usluga Qualcomm Car-2-Cloud.

BMW Grupa će koristiti Qualcommove tehnologije kako bi uvela cijeli spektar ADAS/AD funkcija uključujući prednju, stražnju i kameru za surround pogled, računalni vid u namjenskom SoC-u za računalni vid kao i ADAS središnji računalni kontroler visokih performansi za smještaj BMW-ove funkcije planiranja vožnje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI