SJEDALO U PRVOM REDU Podmornica poput kina, ali pod morem | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SJEDALO U PRVOM REDU Podmornica poput kina, ali pod morem

U ovoj podmornici nije sve stisnuto kao u drugim podmornicama

Triton AVA (6).jpg Izvor: Triton Submarines / Ferrari / Profimedia

Nova podmornica putnicima nudi sjedalo u prvom redu, što je kao najbolje sjedalo u kinu. S te ćete pozicije odlično vidjeti život pod morem. U podmornici se sjedi iza pilota u udobnim stolicama umjesto da su putnici zgnječeni jedan uz drugog. Podmornica se zove AVA i dolazi u dvije verzije - jedna je za pilota i osam putnika s oznakom 660/9, a druga za šest putnika, uz oznaku 660/7.

Triton AVA (5).jpg Izvor: Triton Submarines / Ferrari / Profimedia

Ideja je bila pružiti svima na brodu dramatičan, nesmetan pogled na podvodni svijet. Sve je to moguće zahvaljujući akrilnom trupu koji podmornicama omogućuje neuobičajeno izdašan prostor za glavu, noge i korisni prostor. Oba modela imaju preklopna sjedala, što omogućuje višestruke postavke koje mogu varirati od grupnih koktela do privatne večere za dvoje.

Veća podmornica bi čak mogla postati i podvodna kapelica za vjenčanje među ribama. Oba modela je dizajnirala tvrtka Triton sa sjedištem u Floridi.

Triton AVA (9).jpg Izvor: Triton Submarines / Ferrari / Profimedia

Tritonov novi i poboljšani Hammerhead Controller debitira na Triton 660 AVA. Radeći u tandemu s Halo Cockpitom, Hammerhead omogućuje bežično upravljanje podmornicom s bilo kojeg sjedala unutar kabine, i to uz joystick i preko ekrana osjetljivog na dodir. Stoga se pilot može kretati oko podmornice kako bi pomogao ukazati na objekte od interesa ili može prepustiti kontrolu nad podmornicom gostu.

Hammerhead ima Tritonovo korisničko sučelje najnovije generacije koje nudi brz pristup kritičnim sigurnosnim i kontrolnim informacijama, elegantno obogaćeno suptilnim detaljima koji dodatno poboljšavaju svjesnost pilota o situaciji.

Maksimalna brzina kretanja podmornice je 3 kn, može neprekidno ploviti do 12 sati, dužine je 2,75 metara, visine 2,3 metra, a širine 4,5 metara. Masa joj je 11.000 kilograma, a pokreće se na struju. Baterija je kapaciteta 57 kWh.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost