CES 2022 Mercedes će u 2022. predstaviti najučinkovitiji automobil ikada | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CES 2022 Mercedes će u 2022. predstaviti najučinkovitiji automobil ikada

Mercedes je u posljednjih nekoliko godina redoviti gost na sajmu u Las Vegasu

Mercedes-Benz Vision EQXX.jpeg Izvor: Twitter

U ponedjeljak 3. siječnja 2022. u 18.00 sati Mercedes-Benz će predstaviti potpuno električni Vision EQXX. Novi će se kompaktni model moći pratiti u digitalnoj svjetskoj premijeri na Mercedes me media online platformi.

Prema najavi, softverski definirani istraživački prototip najučinkovitije je vozilo koje je Mercedes ikada napravio. Višefunkcionalni razvojni timovi doveli su do realizacije Vision EQXX u rekordnom vremenu, a s jednim punjenjem baterije automobil bi trebao prevaliti više od 1000 kilometara. Naglasak kod automobila nije na velikom kapacitetu bateriju nego na boljoj iskoristivosti.

Mercedes-Benz Vision EQXX.jpg Izvor: Mercedes-Benz AG - Communication/MediaPortal Daimler AG

Članovi odbora Ola Källenius i Markus Schäfer, glavni direktor dizajna Gorden Wagener i stručnjaci iz razvojnih timova opisat će pionirski duh i izniman timski rad koji je to omogućio. Od 5. do 8. siječnja 2022. Vision EQXX će se moći pogledati uživo na Mercedes-Benz štandu na CES 2022 u Las Vegasu.

Mercedes-Benz Vision EQXX dio je dalekosežnog tehnološkog programa tvrtke čiji je cilj probijanje tehnoloških barijera i podizanje energetske učinkovitosti. Uz napredak u svim elementima njegovog vrhunskog električnog pogona naglasak je na korištenju „laganog“ inženjeringa i održivih materijala. U vozilo je uključen niz inteligentnih mjera učinkovitosti, uključujući napredni softver, što će Vision EQXX modelu omogućiti istraživanje novih granica učinkovitosti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost