MOŽETE RAZGOVARATI S PJEŠACIMA Tesla omogućuje korištenje megafon funkcije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MOŽETE RAZGOVARATI S PJEŠACIMA Tesla omogućuje korištenje megafon funkcije

Novo ažuriranje za Tesla vozila donosi neobičnu funkciju

Tesla-Model-3.jpeg Izvor: Tesla

Megafon je sigurno manje opasan od igranja u vožnji pa bi filmske scene u kojima se vozač javnosti obraća preko tradicionalnog megafona uskoro mogle zamijeniti automobili koji preko svojih zvučnika emitiraju sve što vozaču padne na pamet.

Kompanija Tesla je u paketu softverskih ažuriranja za svoja vozila objavila i ono koje vlasnicima omogućava da svoje automobile pretvore u megafone. Opcija je dostupna samo u novijim modelima, to jest u onim Tesla vozilima koja su proizvedena 2019. godine i kasnije, budući da su joj potrebni vanjski zvučnici koji se nalaze samo na ovim vozilima.

Tesla-Model-X.jpg Izvor: Tesla

Zvučnici su implementirani u nove modele kako bi se izašlo u susret zakonskim odredbama kojima se traži da inače tiha Tesla vozila dobiju mogućnost obavještavanja pješaka o njihovom približavanju.

Sada mogu razglasiti sve što vozač kaže, doduše s malim zakašnjenjem pa sve podsjeća na eho ili na komunikaciju preko starog megafona. Još uvijek nije jasno radi li se o greški koja čeka ispravku, a ovo nije prvi kreativni alat koji aktivira eksterne zvučnike.

Tesla-na-punjacu.jpeg Izvor: Tesla

Vozači su krajem prošle godine dobili mogućnost da zvuk trube zamijene bilo kojim audio klipom, što nije uvijek zgodno budući da ostali sudionici u prometu reagiraju na poznate zvukove upozorenja.

Pored toga što objavljuje nove funkcije Tesla uklanja neke koje su izazvale negodovanja. Tako su vozači ostali bez mogućnosti igranja video igara tijekom vožnje, dan prije nego što su regulatorna tijela najavila istragu sporne opcije.

Tesla Pedestrian Warning Sound Update
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost