NE ŽELITE PROPUSTITI CROATIA RALLY: Ako ne možete WRC gledati uživo, bit će prijenos na televiziji | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NE ŽELITE PROPUSTITI CROATIA RALLY: Ako ne možete WRC gledati uživo, bit će prijenos na televiziji

Sportski događaj godine u Hrvatskoj je održavanje relija Croatia Rally po hrvatskim županijama. Mnogi će imati priliku uživo pogledati najbolje WRC vozače, ali neće svi biti te sreće

 Izvor: Croatia Rally

World Rally Championship ili WRC održava se od 22. do 25. travnja 2021. godine, a utrke se održavaju na lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije. Poznate su i rute po kojima će se utrka voziti, a među 68 posada nastupit će i 7 hrvatskih predstavnika.

Predstavljanje vozača i vozila bit će održano kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, najbrži će se popeti na podij na Trgu svetog Marka, a probne vožnje kreću u utorak, 20. travnja.

 Izvor: Croatia Rally

Proučite lokacije po kojima će se voziti reli utrke kako biste zauzeli najbolju poziciju za gledanje, osjetili miris benzina, ali i snimili ekskluzivne fotografije i video filmove. Ako ne možete WRC gledati uživo, na HRT-u i na Arena Sport bit će prijenos utrke.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost