ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR: Otkriven je problem s papučicom kočnice u dvije Škode | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR: Otkriven je problem s papučicom kočnice u dvije Škode

Državni inspektorat je za četiri osobna vozila Škoda objavio da predstavljaju određene opasnosti

 Izvor: Profimedia

Opoziv automobila postala je već praktički uobičajena informacija koja dolazi iz automobilske industrije, a cilj je preventivno djelovati na određene dijelove vozila kako bi se spriječile štete i ugroza ljudskog zdravlja.

Kroz sustav RAPEX, za brzu razmjenu informacija između država članica Europske unije i Europske komisije, objavljena je informacija da su četiri Škodina vozila (proizvedena između kolovoza i rujna 2019. odnosno između 29. lipnja i 31. kolovoza 2020.) proglašena opasnim proizvodima na hrvatskom tržištu.

Problem se pojavio na papučici kočnice te na softveru komunikacijskog modula, a detaljnije informacije slijede sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite koliko košta prvi električni automobil koji se prodaje u trgovinama Huawei te što nudi Audi A6 e-tron concept s dosegom većim od 700 kilometara s jednim punjenjem baterije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost