DRŽAVNI INSPEKTORAT: Četiri Škodina vozila predstavljaju određene opasnosti | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DRŽAVNI INSPEKTORAT: Četiri Škodina vozila predstavljaju određene opasnosti

Kamiq, Scala, Karoq i Kodiaq četiri su Škodina vozila koja je nadležno tijelo proglasilo opasnim proizvodima na hrvatskom tržištu

 Izvor: Profimedia

Državni inspektorat je za četiri osobna vozila Škoda objavio da predstavljaju određene opasnosti. Kod modela Škoda Kamiq i Škoda Scala utvrđeno je problem na softveru komunikacijskog modula za sustav upravljanja hitnim pozivima (eCall). Zbog ne udovoljavanja specifikacijama sustav možda neće raditi.

 Izvor: Skoda

Problem se odnosi na vozila su u Češkoj Republici proizvedena između kolovoza i rujna 2019. Vlasnici vozila trebaju se obratiti trgovcu kod kojeg su kupili vozilo kako bi se riješio problem.

Papučica kočnice na modelima Škoda Karoq i Škoda Kodiaq nije dobro zavarena te se može deformirati kod naglog pritiska. Problem se događa zbog pogreške u proizvodnji na nekim dijelovima te se ne može u potpunosti isključiti potpuno odvajanje ploče papučice kočnice.

auto;automatic transmission;automobile;automotive;brown wood;bussines;car;chrome;climate;control;coupe;cruise;dashboard;display;editorial;equipment;horizontal;indicator;indoors;industrial;inner trim;interior;interior trem;izhevsk;kodiaq;leather;luxury;modern;motor;multimedia;new;nobody;onboard computer;plastic;russia;sedan;skoda;speedometer;steering wheel;switch;system;technology;transport;transportation;vag;vehicle;volkswagen auto group Izvor: Profimedia

Iz državnog inspektorata ističu da se problem odnosi na vozila koja su u Češkoj Republici proizvedena između 29. lipnja i 31. kolovoza 2020. Vlasnici vozila trebaju se obratiti trgovcu kod kojeg su kupili vozilo.

Informacije su objavljene kroz sustav za brzu razmjenu informacija između država članica Europske unije i Europske komisije RAPEX. Kroz sustav se objavljuju mjere i poduzete radnje u pogledu proizvoda koji predstavljaju ozbiljan rizik za zdravlje i sigurnost potrošača, ukoliko u zakonodavstvu Zajednice ne postoje konkretne odredbe s istim ciljem. Također, objavljuju se informacije i o proizvodima koji se nalaze na tržištu, a ne predstavljaju ozbiljan rizik za zdravlje i sigurnost potrošača.

Najnovije

Mobilnost