TKO JE BRŽI (U STVARNIM UVJETIMA): Rimčev C_Two ili Porsche Taycan? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TKO JE BRŽI (U STVARNIM UVJETIMA): Rimčev C_Two ili Porsche Taycan?

Na pisti pored Velike Gorice sučelili su elektrone Rimac C_Two i Porsche Taycan

 Izvor: Youtube

Mate Rimac još uvijek ne otkriva kako će se zvati njegov hyper električni automobil s gotovo 2000 KS, nakon što završe sva testiranja prototipa pod nazivom C_Two, iako je to bilo najavljeno prije nešto više od godinu dana, na Ženevskom auto salonu, koji se trebao održati u ožujku 2020. godine.

 Izvor: Youtube  Izvor: Youtube

Možda će se zvati Mate, što bi bila odlična asocijacija na prijatelja?! Hm, Rimac Mate čak i dobro zvuči, zar ne? A kako zvuči (čitaj zuji) njegov C_Two, bok uz bok s Porsche Taycanom, pogledajte u najnovijem video koji je objavljen na YouTube kanalu Rimac Automobili.

U videu možete vidjeti i interesantne detalje s laptopa, nakon što je odvožena „šihta“ s Rimac C_Two, a Mate otkriva zanimljive informacije dobivene uz realnom vremenu jer su uređaji u vozilu spojeni preko interneta na njihovu bazu, kako bi se mogli analizirati podaci.

Utrka Rimca i Porschea, na struju
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost