ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Juraj Šebalj: Što ga smeta, a što voli na automobilima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Juraj Šebalj: Što ga smeta, a što voli na automobilima

Autor Krunoslav Ćosić

Hoće li autonomni, samovozeći automobili biti brži od Juraja Šebalja? Što smatra pametnim, a što manje pametnim u automobilima…

  Izvor: Krunoslav Ćosić

Ako se za nekoga može reći da obožava lim, škripanje guma, miris benzina i adrenalin onda je to sigurno Juraj Šebalj, hrvatski rally vozač. Debitirao je s 20 godina te od 1996. godine osvaja prvenstva Hrvatske u rallyju, a sudjelovao je i na svjetskim prvenstvima.

A što Juraj misli o tehnologijama u automobilima? Igra li auto igrice na pametnim telefonima? Postavili smo mu jako puno pitanja, pa čak i ovo:

Kad bi se snimao nastavak filma "Ko to tamo peva" i da dobije ulogu vozača autobusa, jel bi naš omiljeni Juraj, sa zavezanim očima, mogao voziti duže od dva kilometra koliko je vozio Miško?


Odgovor na ovo pitanje, ali i na mnoga druga otkrit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite pogledati prsten koji mjeri tjelesnu temperaturu, ali i informirati se o svemu što se veže uz dropshipping.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI