ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Jesu li vlakovi u Hrvatskoj 'pametni'? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Jesu li vlakovi u Hrvatskoj 'pametni'?

Uskoro ćemo početi nešto više putovati, a vlakom do mora mnogima je zanimljiva opcija

 Izvor: Profimedia

U vlaku možemo prošetati za vrijeme vožnje i to je benefit koji mnogi vrjednuju više od vožnje autobusom. Istražili smo koliko je vožnja vlakom u Hrvatskoj „pametna“ te koje se sve usluge mogu koristiti.

U opširnom tekstu već poslije ponoći (na Smartlife.hr) provozat ćemo se i izvan granica Hrvatske te provjeriti koji su vlakovi najbrži na svijetu, gdje se putnici voze brzinama većima od 300 km/h, a bit će zanimljiva informacija i o najdužim željezničkim prugama u svijetu. U Hrvatskoj imamo ukupno 2617 kilometara pruga.

Do tada ne propustite automobilske teme koje obilježavaju današnji dan – Rimac je konačno predstavio serijsku izvedbu svojeg super električnog automobila, a o „pametnim automobilima“ razgovarali smo s poznatim hrvatskim rally vozačem; Juraj Šebalj otkrio nam je zanimljive stvari.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost