Najbogatiji čovjek na svijetu odlazi u svemir, a mi, obični smrtnici o tome možemo samo sanjati | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Najbogatiji čovjek na svijetu odlazi u svemir, a mi, obični smrtnici o tome možemo samo sanjati

Jeff Bezos će zajedno sa svojim bratom Markom uskoro krenuti u svemir

 Izvor: Youtube

Naravno, Bezos će u svemir odletjeti s vlastitom svemirskom kompanijom Blue Origin, a let je planiran za srpanj ove godine.

Jeff Bezos
Jeff Bezos
Izvor: Profimedia

Jeff Bezos će uskoro napustiti mjesto izvršnog direktora u Amazonu, a dogodit će se to dva tjedna prije odlaska u svemir. Osnivač trgovine Amazon do ruba svemira letjet će 20. srpnja, u letjelici New Shepard. Uz Bezosa i brata Marka letjet će i pobjednik više milijunske aukcije – prikupljeni novac će se iskoristiti za edukaciju ljudi. Trenutno je najveći ponuđeni iznos 2,6 milijuna dolara.

Najava putovanja u svemir
Izvor: Youtube

Bezos o letu u svemir sanja od svoje pete godine. U kapsuli New Shepard bit će obavljen prvi komercijalni let u svemir kamo će odletjeti s civilima kako bi prešli liniju Kármán, što je na visini od 100 km iznad površine Zemlje, a to je međunarodno priznati rub svemira.

SPACE;scientific exploration;space programme;research;science and technology;US;AEROSPACE;BLUE;ORIGIN;category_code_sci Izvor: Profimedia

 Izvor: Blue Origin

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost