ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Nemojte samo voziti bicikl, pratite svoju vožnju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Nemojte samo voziti bicikl, pratite svoju vožnju

Uz mobilne aplikacije možete znati koliku ste udaljenost prešli sa svojim biciklom, koliko ste dugo vozili, koje ste visinske razlike savladali

 Izvor: - / Stock Budget / Profimedia

Znate li koji je grad u svijetu najviše „bicycle-friendly“? To je nizozemski grad Utrecht. O temi vožnje biciklom upravo pišemo članak, a dotaknut ćemo se, uz mobilne aplikacije s kojima ćete više uživati u vožnji biciklom, također i tematike otkud se u Europsku uniju najviše uvoze bicikli te koji su još gradovi u svijetu, uz Utrecht, najviše prijateljski orijentirani prema biciklima.

Kakva je situacija u Zagrebu? Što smeta biciklistima te u kojim dijelovima grada su problematične staze i neki drugi detalji? Kompletan članak na Smartlife.hr objavit ćemo sutra, a do tada ne propustite sami izraditi svoj nogometni stadion jer u petak 11. lipnja počinje Euro 2020. Uz nogomet, ne propustite temu o tehnologiji koja upozorava na putnike straga u vozilu, ukoliko na njih zaboravite prilikom izlaska iz vozila.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost