NOVI PORSCHEOV INFOTAINMENT Kako se vozite takva će vam i glazba svirati u vožnji | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI PORSCHEOV INFOTAINMENT Kako se vozite takva će vam i glazba svirati u vožnji

Autor Krunoslav Ćosić

Vozači Porschea s pretplatom na Apple Music imat će pristup do 75 milijuna pjesama, bez oglasa

  Izvor: Porsche

Dinamična vožnja uskoro bi mogla biti popraćena odgovarajućom glazbom. Nova aplikacija Soundtrack My Life tvrtke Porsche Digital, koja je trenutno još uvijek u beta fazi, ne sastavlja samo glazbeni popis za reprodukciju već stvara osobni soundtrack u stvarnom vremenu.

  Izvor: Porsche

Sastoji se od posebno komponiranih glazbenih elemenata i mijenja se ovisno o stilu vožnje. U dinamičnoj vožnji lokalnim cestama glazba bit će drugačija od one odabrane za laganu vožnju ili vožnju do ureda.

Ovo bi vas moglo podsjetiti na glazbu u pozadini računalnih igara, koja se mijenja ovisno o situaciji u igri. To je samo jedna od novih mogućnosti koje ovog ljeta donosi upravo predstavljena šesta generacija Porsche Communication Management (PCM) za modele Porsche 911, Cayenne i Panamera.

  Izvor: Porsche

Najvažnije inovacije uključuju integraciju Apple Musica i Appleovih podcasta ugrađenih u PCM te bežičnu podršku Apple CarPlaya. Uz to je po prvi put uključen Android Auto. To se događa automatski čim je mobitel s vozilom povezan putem USB kabela, a u tom se trenutku funkcijama telefona i aplikacijama za pametne telefone, koje ne narušavaju sigurnost u vožnji, može upravljati putem PCM 6.0.

  Izvor: Porsche

Navigacijski sustav brže izračunava i jasnije prikazuje svoje podatke. PCM 6.0 također osigurava bežično ažuriranje softvera, a glasovni asistent Voice Pilot sada može razumjeti upute na prirodnom jeziku.

  Izvor: Porsche

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI