AYGO X PROLOGUE: U vanjski retrovizor smještena je kamera | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

AYGO X PROLOGUE: U vanjski retrovizor smještena je kamera

Autor Krunoslav Ćosić

Novost u A-segmentu gradskih automobila je Toyota Aygo X prologue

  Izvor: Toyota

Aygo je Toyotin najpristupačniji automobil od predstavljanja 2005. Svojom zaigranošću i veseljem zavodi i osvaja mlade, progresivne kupce. Uz veselje i zaigranost, koji su uvijek bili srž Ayga, sada su u njegov DNK dodali prstohvat ljutog začina.

Uz veće kotače koje ima Aygo X prologue vozač uživa u boljoj preglednosti zahvaljujući višem položaju za sjedenje, a veća odignutost od tla pomaže jer tko zna što nas čeka na cesti. Gledan sprijeda, straga ili s boka, nestašnost Aygo X prologuea se ističe.

  Izvor: Toyota

Dvobojna izvedba daje jedinstveni grafički profil koji privlači pažnju na cesti, naglašavajući spremnost automobila da uskoči u akciju. Nova, klinasta linija krova isto tako povećava osjećaj dinamičnosti, a time i agresivniji sportski imidž.

High-tech prednja svjetla kao da grle gornji poklopac motora stvarajući oblik nalik krilu. Bliže zemlji, velika maska hladnjaka, svjetla za maglu i zaštitna ploča, oblikom utemeljeni na šesterokutnom obliku, pokazuju da je ovaj automobil spreman za pokret. Bilo kuda.

Aygo X prologue nudi funkcionalnosti koje će dodatno obogatiti slobodu. Na stražnjoj donjoj zaštitnoj ploči se nalazi hvatište za nosač bicikla pa je tako bijeg od svakodnevnice uvijek moguće pretvoriti u pustolovinu. S druge strane, u vanjski retrovizor je smještena kamera, savršena za snimanje i dijeljenje istraživačkih trenutaka.

Integrirani krovni nosači naglašavaju profil vozila te stvaraju vizualnu poveznicu sa šesterokutnim stražnjim svjetlima koje su blagi podsjetnik na Aygo DNA. U Aygo X prologueu boja je postala još važnija dodavanjem male količine plavih metalnih čestica u mješavinu boja. Zadivljujući učinak koji ishod stvara doista opravdava ime „Sparkling Chilli Red“ (Iskričava čili crvena).