PREVENCIJA JE BITNA: LaqoPrevent koristi napredna tehnološka rješenja telematike | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PREVENCIJA JE BITNA: LaqoPrevent koristi napredna tehnološka rješenja telematike

Autor Krunoslav Ćosić

Praćenjem svoje brzine, kočenja i korištenja mobitela u vožnji možete osvojiti bodove, ali i korisne pogodnosti

  Izvor: Croatia osiguranje

Aplikacija Laqo, koju je prošle godine pokrenulo Croatia osiguranje, dobila je nadogradnju. LaqoPrevent jedinstveni je program prevencije kojim se promiče i nagrađuje povećanje sigurnosti, smanjenje rizika i odgovorno življenje.

Zauzvrat, za dobro ponašanje u prometu i smanjenje rizika od nesreća Croatia osiguranje svoje korisnike nagrađuje ekskluzivnim dodatnim pokrićima prilikom ugovaranja nove police osiguranja. U sklopu programa provodit će se i niz izazova i natječaja kojim će se korisnike dodatno pozivati na odgovornu vožnju.

  Izvor: Croatia osiguranje

Za praćenje navika vozača, koji sam odlučuje želi li podatke dijeliti s aplikacijom, koristi se telematika. Korisnici tako mogu pratiti različite aspekte svoje vožnje i utjecati na smanjenje ključnih rizika u prometu te biti nagrađeni za odgovorno ponašanje i dobre rezultate.

Telematika je napredno tehnološko rješenje koje u primjeni omogućuje pojedincima da analiziraju i korigiraju svoje ponašanje u prometu. Ova tehnologija unutar Laqo aplikacije koju korisnici dobrovoljno aktiviraju na svojim mobitelima, prati način vožnje, prekomjernu brzinu, naglo kočenje i korištenje mobitela tijekom vožnje.

Program prevencije Laqo osiguranja pomoću kojeg se pametnim tehnološkim rješenjima povećava sigurnost u vožnji
Izvor: Youtube