ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Znate li koji je po redu 'ubojica' - mobitel? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Znate li koji je po redu 'ubojica' - mobitel?

Distrakcija zahvaća sve više ljude tijekom upravljanja vozilom, a kombinacija upravljača i mobitela sve je pogubnija

 Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

U prometu ne ubijaju samo neprilagođena brzina i alkoholizirani vozači. Distrakcija koju izaziva korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom pokazuje svoju lošu stranu, iako za korištenje mobitela uz zakonski prihvatljiv hands-free nećete platiti kaznu niti biti u prekršaju.

Iako će neki pomisliti kako je i razgovor sa suputnicima, držanje sendviča ili kave u ruci distrakcija, u praksi su stvari ipak drugačije, smatraju stručnjaci. Mobitel postaje sve češći uzročnik iznenadnih promjena pravca, što izaziva prometne nesreće sa stradalima.

O ovoj ćemo temi detaljnije pisati sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite provjeriti kojoj je vrsti uređaja pandemija koronavirusa jako dobro došla. Isporuke su povećane za čak 53 posto. Voze li se u vozilu pušač i nepušač, i nepušač postaje pasivni pušač te ugrožava svoje zdravlje. Rješenje postoji u višenamjenskoj pepeljari koja uvlači dim cigarete te informira o kvaliteti zraka u prostoru u kojem se nalazite.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost